Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok! Rajtatok a vallás segített abban hogy elnyomjátok ezen vágyaitokat véglegesen? Én hiába próbálom mindig bűnbe esek és olyanokra gondolok amikre nem lenne szabad
Uramisten. Én tiszteletben tartom mások vallását de hogy valaki ilyen szinten agy mosott legyen...
A homoszexualitással biszexualitással semmi baj nincs, már az egyházatok is kimondta, és ha van isten nem arra teremtette az embert hogy szenvedjen.
Nem akartam elnyomni, mert benne van a szóban , hogy elnyomsz valamit ami amúgy létezik. Én meg önmagamat végképp nem szeretem becsapni.:)
A vallás meg aztán az utolsó dolog lenne amihez fordulnék.
Kedves kérdező!
Egy olyan kategóriába írtad a kérdést, ahol olyan emberektől kapsz választ, akik a saját nemükhöz (is) vonzódnak.
Szinte ugyanezt a kérdést írtam ki 1-2 éve a vallás kategóriában és ott senki nem bíztatott, hogy persze, csináld, ami jól esik.
Ha azért ide írtad, mert ezeket a válaszokat akartad hallani, akkor felesleges volt kiírni, mert ezzel csak a saját lelkiismeretedet próbálod nyugtatni.
szia. gondolom a problémád gyökere az, hogy a biblia elítéli a melegeket. a bibliában az is benne van, hogy Isten mindenkit a saját mására teremtett, hogy minden embert szeret. És mi is lenne a te bünöd? az, hogy egy másik férfit szeretnél? a szeretet maga Isten. A szeretet nem lehet rossz. és ha annak is érzed a másfajta szeretetnél sokkal nagyobb bűnök is vannak amiket Isten megbocsájt és amikkel együtt szeret minket :)
talán ez a cikk segíthet:
Ne botránkozz meg, de ez is rendben van?
Vagy ha nem, akkor ezt miért büntetjük? Vagy miért büntetjük azt, ha egy szülő a gyerekével közösül?
Ki mondta azt, hogy a homoszexualitás rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!