Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok! Rajtatok a vallás segített abban hogy elnyomjátok ezen vágyaitokat véglegesen? Én hiába próbálom mindig bűnbe esek és olyanokra gondolok amikre nem lenne szabad
Akkor vegyél el egy nőt és csak házasság után szexelj vele kizárólag gyereknemzés céljából, és semmi élvezet, önkielégítés sem mert elárulom hogy a vallásod ezeket is bűnnek tekinti.
Semmi baj nincs a biszexualitással, isten úgy szeret ahogy vagy.
Ezt nem lehet elnyomni, megváltoztatni kivéve persze ha nem akarsz szenvedni, és egy roncs lenni, mert akkor egész nyugodtan próbáld meg.
L/bi
Hiszek Istenben és igyekszem a keskeny úton megmaradni, még akkor is, ha nagyon nem könnyű.
Egészen fiatal korom óta vonzódom a női nemhez is, bár elég későn vallottam be magamnak, hogy biszexuális vagyok. De soha nem voltam nővel. Gondolati szinten gyakran érzem a kísértést és vágy van bennem, hogy nővel legyek. De a döntéseink és a tetteink határoznak meg minket. Ezenkívül mindenkinek van valami keresztje, amit el kell hordozni.
Az élet nem 2 nő, vagy 2 férfi kapcsolata, hanem egy férfi és egy nő, ez ilyen egyszerű. Isten tökéleteset alkotott.
Ha a ne paráználkodj parancsolatot félvállról vesszük, akkor a "ne ölj" parancsolattal miért foglalkozunk? Vagy azzal, hogy ne lopj?
Szabad akaratot kaptunk, szabadon dönthetünk mindenben.
A vallás nem segít. Az IGAZI Isten hit igen. Az, hogy Isten van az első helyen az életedben, felismered és elhagyod a bűneidet, az igen.
Senki nem dönthet helyetted és ne nyugtasson meg a tudat, hogy a válaszok többsége szerint ez így rendben van és tedd, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!