Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek? Mit tennetek Ti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tennetek Ti?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 honapja van komoly parkapcsolatom. En (lany/no) 18 eves leszek, parom (ferfi) pedig 24 eves. Mielott megismerkedtunk, mar teljesen az volt bennem, hogy noi tarsat, part szeretnek, kepzelek el magam melle. Meg nem volt nohoz "szerencsem" ugymond. Egy idoben probalkoztam. Sokat beszelgettem 1-2 lannyal/novel, akiknek hozzam hasonlo erett felfogasuk volt es egesz nyiltan tudtunk kommunikalni. Ezek a beszelgetesek par honap mulva megszakadtak. Aztan osszejottem parommal, aki a leheto legjobb tars szamomra, nala jobbat kivanni sem tudnek. Viszont vagyom meg mindig arra, hogy kiprobaljak ujdonsagot. Parom tud arrol, hogy biszexualis vagyok, elfogadta. A velemenye az volt, hogy nem tudna elkepzelni engem novel. Nagyon szeretem a paromat es boldog vagyok vele, de akkor is szeretnek beszelgetni, ismerkedni olyan lanyokkal/nokkel, akik a sajat nemukhoz (is) vonzodnak. Mazlim lenne, ha vegre nem internetre lenne szukseg, mert sokan nem vallaljak fel mashol. Ti mit tennetek a helyemben? En nem szeretnem a vagyaimat elfolytani magamban, a kivancsisag hajt, egyszer elunk.

2019. jan. 23. 16:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En mar nagyon fiatalon rajottem, 5 eve korulbelul, hogy a lanyok/nok valahogy jobban vonzanak. Csak nem adodott olyan alkalom, mikor kiprobalhattam volna.
2019. jan. 23. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Szereted a párod, és ugyan fiatal vagy még, de gondolom, neked is, mint a legtöbb nőnek, a tudatod leghátsó zúgában ott van a család, a gyerekek utáni vágy.

Érthető, hogy szeretnéd kipróbálni, hogy milyen lehet egy nővel a szex. Ha van rá lehetőséged, tedd meg! De azt azért tudd, ha a párod tudta nélkül csinálod, akkor az ugyanolyan megcsalás, mintha egy másik pasival feküdnél le. Beszéld át ezt a pároddal, hogy ő mit szól hozzá. Azt, hogy biszex vagy elfogadta, még ha nem is tudja elképzelni, hogy egy másik nővel szexelj. Megpróbálhatod megkérdezni tőle, hogy mit szólna, ha előtte lennél együtt egy másik nővel, és végignézhetné. Sok pasit izgat az ilyen, lehet, hogy őt is.

És, hogy hol találj ehhez partnert? A barátnőid között keresgélj! Jó eséllyel köztük is van hozzád hasonló érdeklődésű csaj. De mehettek a pároddal buliba is, és ott ismerkedhetsz. A zene, meg egy kevés pia oldja a gátlásokat, könnyebb az ismerkedés. A párodat is izgalomba hozhatja, ha buli közben előtte csókolózol egy másik nővel.

2019. jan. 26. 09:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Szeretem, viszont nem nagyon mukodik a szex koztunk miatta. De emiatt nem szeretnem elhagyni, probaljuk inkabb megoldani a helyzetet. Beszelgettem vele errol. De nagyon ellenzi, ugyhogy meg mindig nem nagyon tudom mit tegyek, ha ugy alakulna valami. Koszonom egyebkent a tanacsokat!:)
2019. jan. 26. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!