Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit tennétek ha a csajotok megcsalna titeket sok nővel?
Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 08:34
1/12 anonim válasza:
Szakítanék. De nem azért mert megcsalt, hanem mert nem volt őszinte.
2/12 anonim válasza:
ugyanazt amit akkor, ha pasival: KUKA
3/12 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés. Nem biztos, hogy szakítanék, nekem más az, ha egy idegen farok jár benne, meg más az, ha leszbizik. Nem tudom, annyira szerintem nem érezném sértve magam, hogy szakítsak vele.
26F
4/12 anonim válasza:
Engesztelésül kérnék egy hármast.
29F
5/12 anonim válasza:
Önmagában azzal nem lenne bajom, ha lányokkal csinálja. Elő is fordult már ilyen, meg olyan is volt, hogy együtt csináltuk. De a megcsalás már kényesebb téma.
6/12 anonim válasza:
Volt biszex csajom. Lefeküdt egy nővel. Nem tiltottam neki hogy nőkkel hancurozzon, de hazudott, többször is. Ezért dobtam.
7/12 anonim válasza:
Haragudnék hogy pont velem nem őszinte !
Megbeszélnèm vele hogy hogyan tovább!
8/12 anonim válasza:
mindegyiket megdugnám, de egyszerre!
9/12 anonim válasza:
A hangsúly a dugnádon van, feltételes módban. ;D
10/12 anonim válasza:
HA már az elején tisztázva van, hogy lányokkal is szeretné néha csinálni akkor teljesen más a dolog.
Viszont mivel megcsalásról van szó tehát a másik tudta nélkül tenné ezért szakítanék vele. Ha nem bízik bennem eléggé, hogy el merje mondani a vágyait (hogy nőre is vágyik) akkor annak a kapcsolatnak nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!