Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém vésték hogy nem lehetek homoszexuális. De én úgy érzem hogy biszexuális vagyok azaz a fiukhoz is vonzódok de csak szexuálisan. Párkapcsolatilag csak lányok érdekepnek. Akkor most biszexuális vagyok vagy micsoda, illetve nagyon ciki és gáz?
Na és? Mit számít az? Ha itt körbeolvasol, csoda, hogy még nem árasztottak el bántó kommentekkel. Na és? Le kell őket ejteni :D
Tényleg, hány éves vagy?
Valamiért úgy érzem, vallásos nevelést kaptál, hol a házasság előtti szex bűnnek számít. Ez okozhatja, hogy félénk vagy a lányokkal. A vallási, családi, és nem utolsó sorban a társadalmi elvárás, hogy heterónak kell lenned, okozhatja, hogy a fiúk felé se mersz nyitni, pedig gondolatban már többször voltál fiúval, mint lánnyal.
Javaslom, dobd a kukába a szex csak házasságban elvét, és próbálj meg ismerkedni. Először lányokkal, mert velük tudsz érzelmi kapcsolatot is elképzelni. Megpróbálhatod, hogy a szexuális fantáziádba lányt, lányokat vonsz be. És mert benned van a biszexualitás, később, ha pontosan tudod, hogy mit szeretnél egy fiúval, akkor próbáld ki a férfiszexet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!