Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb vagy majdnem legjobb baráttal, esetleg rokonnal alakult valakinek, akár teljesen váratlanul is, maszti, sex? Kort is írjatok akkor és most is
Figyelt kérdés
biszex, barát2018. dec. 16. 17:55
61/71 anonim válasza:
Legjobb lány baráttal csók és szex. Azóta együtt vagyunk. :)
63/71 anonim válasza:
Unokaöcsém vezetettbe a fiusex világába.
Ha erkölcsileg nem lene problémás akkor nyiltan felválalnánk a kapcsolatunkat.
18 volt,én is de 2hónappal idősebb. Most 10éve vagyunk "együtt".
64/71 anonim válasza:
Legjobbbaráttal csók. De mert a barátnőink kérték.
Azóta is legjobbbarátok vagyunk.
65/71 anonim válasza:
Két unokatestvéremmel is rendszeresen szexeltem 13-17 éves koromig. Most 32 vagyok.
66/71 anonim válasza:
Baráttal volt. 13 évesek voltunk.
69/71 anonim válasza:
Unokatesómmal fedeztük fel a testünket. Egy idő után kivertük egymás előtt, majd megfogtuk egymásét. Kicsit később kivertük egymásnak. Egyszer úgy kinyalta a fenekemnél, hogy elélveztem. Ezután becsajoztunk és azóta sem beszélünk róla. Egyébként, izgalmas és érdekes volt. Szép emlék marad
70/71 anonim válasza:
Osztálytársakkal volt hoki verseny. Beteg volt. Mindenki kapott egy albert kekszet, arra kellett verni, aki utoljára ment el, az megette az összeset.
Unoka öcsémmel szopkodtuk egymást egy időben.
A legjobb haverral meg együtt vertük, aztán egymásnak, majd vele is már szopkodtuk egymást.
Jó idők voltak, elmúlt már sajnos 10-en x éve nem volt ilyen, pedig már hiányzik am
36 vagyok most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!