Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb vagy majdnem legjobb baráttal, esetleg rokonnal alakult valakinek, akár teljesen váratlanul is, maszti, sex? Kort is írjatok akkor és most is
Figyelt kérdés
biszex, barát2018. dec. 16. 17:55
11/71 anonim válasza:
Szia. Hogy volt a váratlan helyzet?
Az előtted válaszoló vagyok...
13/71 anonim válasza:
fuu,nekem nem is egy hanem több haverral is volt,kb 8..altlanosban,kamaszkorban,azert fura,mert volt akivel volt minden,es ma heterok,feleseg ,bnöjuk van
14/71 anonim válasza:
Gyerekkori haverommal minden, kb 15 éves korunk óta.. Most 18 évesek vagyunk/bisex
15/71 anonim válasza:
Nekem a legjobb haverommal és az unokatesómmal is volt. Előbb maszti,majd orális szex
16/71 anonim válasza:
Uniteso.
Vertük egymásnak jopárszor.
Utána sokszor volt orál. Éveken keresztül ment.tinik voltunk.
De jo volt.
Bár most találnék valakit aki szeretné..
17/71 anonim válasza:
Unokatesóm próbálkozott mikor 15 éves volt én meg 16, visszautasítottam
18/71 anonim válasza:
Fiú haverjaimmal volt többször is közös maszti/orál, nővéremmel közös maszti :)
20/71 anonim válasza:
Régen türtént az unokatesommal .Én 15 , ö pedig 17 éves volt . Egy jó film után náluk aludtam , más hijján közös ágyban . Mindketten matattunk egymásnak háttal , majd egyszer csak ö megfordult , és átnyult megfogta a farkam és verni kezdte . Eközben a kemény farkát az ánuszomnak döfködte . Majd cseréltünk helyzetet . Nem volt behatolás , csak egymás vágányába spricceltünk . Ma már sajnálom , hogy nem jutott eszembe , hogy bekapjam és ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!