Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb vagy majdnem legjobb baráttal, esetleg rokonnal alakult valakinek, akár teljesen váratlanul is, maszti, sex? Kort is írjatok akkor és most is
Nekem szalagavatón volt legjobb haverommal.
Mikor vége volt minden táncnak és buli volt nekem elegem lett és ezért felosontam a 2. emeletre, ahove elvileg nem szabadott volna menni, és ott bementem az osztálytermünkbe és játszottam.
Egy idő után feljött a legjobb barátom is, mint mondta engem keresett, és leült mellém. Aztán áttette a kezét a másik vállamra, olyan haverosan. Majd megpuszilt.
Én csak lestem, hogy na az nem lehet, hogy a haverom, az osztály legjobb pasija meleg és megpuszil.
Ő is észrevette, hogy zavarodott vagyok, és erre mosolygott majd mondta, hogy fél éve sejti és 1 hete tudja biztosan, majd megcsókolt. Én meg vissza és jött a vetkőzés, nyali-fali, majd 69, és dugtuk is egymást. Aztán nem mentünk az after partyra hanem inkább vissza a koliba, ahol folytattuk ezt...
35-ös vagyok lemaradt a kor.
Akkor is és most is 18/f
legjobb barátommal és a tesójával vertem ki együtt 8.ba, mikor náluk aludtam egyszer
Nagyon jó élmény volt :)
Azota sajnos mar nem nagyon beszelunk mert másik suliba járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!