Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legjobb vagy majdnem legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb vagy majdnem legjobb baráttal, esetleg rokonnal alakult valakinek, akár teljesen váratlanul is, maszti, sex? Kort is írjatok akkor és most is

Figyelt kérdés
biszex, barát
2018. dec. 16. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
91%
Írnál erről, akár privátban?
2020. máj. 27. 06:09
 32/71 anonim ***** válasza:
100%
Igen en lany vagyok o fiu volt
2020. máj. 27. 10:52
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Igen. N
2020. máj. 27. 19:57
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Én tesómat akartam csókolni mikor kicsik voltunk nem tudtuk hogy mit csinálunk, csak azt akartuk megtudni milyen mi ez és hogy kell, aztán bejött anyánk szétszedni. Nem poénból írom sajnos komoly és kínos volt. :c
2020. jún. 14. 00:18
 35/71 anonim ***** válasza:
85%

Nekem szalagavatón volt legjobb haverommal.

Mikor vége volt minden táncnak és buli volt nekem elegem lett és ezért felosontam a 2. emeletre, ahove elvileg nem szabadott volna menni, és ott bementem az osztálytermünkbe és játszottam.

Egy idő után feljött a legjobb barátom is, mint mondta engem keresett, és leült mellém. Aztán áttette a kezét a másik vállamra, olyan haverosan. Majd megpuszilt.

Én csak lestem, hogy na az nem lehet, hogy a haverom, az osztály legjobb pasija meleg és megpuszil.

Ő is észrevette, hogy zavarodott vagyok, és erre mosolygott majd mondta, hogy fél éve sejti és 1 hete tudja biztosan, majd megcsókolt. Én meg vissza és jött a vetkőzés, nyali-fali, majd 69, és dugtuk is egymást. Aztán nem mentünk az after partyra hanem inkább vissza a koliba, ahol folytattuk ezt...

2020. júl. 17. 15:13
 36/71 anonim ***** válasza:
100%

35-ös vagyok lemaradt a kor.

Akkor is és most is 18/f

2020. júl. 17. 15:41
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
12 éves korunk óta legjobb barát. Nekem csaj barátnőim nem is nagyon voltak, csak ő. Az egyetem első évet végig szexeltük, kibasztt jó volt. Nyilván úgy könnyű volt, hogy amúgy is pontosan jól tudtuk, mit szeret a másik. Utána ismerkedtem meg a párommal. A barátságunk megmaradt, azóta is. A kapcsolatom óta semmi nem volt köztünk.
2020. júl. 18. 15:31
 38/71 anonim ***** válasza:
100%
A mostoha battyammal volt eletem első csokja és meg fogtan a farkát is.. de nem adtam neki a szüzességem.. hála istennek 🤣
2020. szept. 10. 06:44
 39/71 anonim ***** válasza:
89%
Feleségem barátnőjének a férjével. Éppen akkor toppantak be a csajok, mikor 69-ben kényeztettük egymást.
2020. nov. 7. 13:26
 40/71 anonim ***** válasza:
100%

legjobb barátommal és a tesójával vertem ki együtt 8.ba, mikor náluk aludtam egyszer

Nagyon jó élmény volt :)

Azota sajnos mar nem nagyon beszelunk mert másik suliba járunk

2020. nov. 8. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!