Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Normális hogy lányként fiú akarok lenni?
Fiatal lány vagyok. Eddig csak fiúkkal voltam, de ki akarom próbálni lánnyal milyen lehet csókolózni, szexelni. Mostanában a lanyokat jobban megnezem mint a fiúkat, és olyan érzés lesz bennem hogy *mm úgy betenném neki* a nem létezőt..xd Néha azt akarom hogy farkam legyen. Fiú akarok lenni, és szerelmeseinek megcsókolni egy lányt. De nem mindig, csak ritkán jön elő ez az érzés. Pedig nem is csináltam meg semmit lánnyal mint mondtam. És nem hinném hogy a kíváncsiság miatt akarok fiú lenni, mert már rég óta szoktak előjönni ilyen gondolatok. Nem nézek ki fiúsan, lányos vagyok, nem vagyok transzszexuális. Leszbikus sem vagyok, mert vonzódok a férfiakhoz, biszex lennék? De ez nem több annál? Mégis csak az jut eszembe hogy mennyire szexelnék vele... És nem lányként..://
Szerintetek ez mi vagy miért érzek így? Komoly kérdés, nem kamu. Válaszokat előre koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!