Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért érzem ezt? Normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Normális hogy lányként fiú akarok lenni?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok. Eddig csak fiúkkal voltam, de ki akarom próbálni lánnyal milyen lehet csókolózni, szexelni. Mostanában a lanyokat jobban megnezem mint a fiúkat, és olyan érzés lesz bennem hogy *mm úgy betenném neki* a nem létezőt..xd Néha azt akarom hogy farkam legyen. Fiú akarok lenni, és szerelmeseinek megcsókolni egy lányt. De nem mindig, csak ritkán jön elő ez az érzés. Pedig nem is csináltam meg semmit lánnyal mint mondtam. És nem hinném hogy a kíváncsiság miatt akarok fiú lenni, mert már rég óta szoktak előjönni ilyen gondolatok. Nem nézek ki fiúsan, lányos vagyok, nem vagyok transzszexuális. Leszbikus sem vagyok, mert vonzódok a férfiakhoz, biszex lennék? De ez nem több annál? Mégis csak az jut eszembe hogy mennyire szexelnék vele... És nem lányként..://

Szerintetek ez mi vagy miért érzek így? Komoly kérdés, nem kamu. Válaszokat előre koszi.

2018. dec. 8. 18:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*szerelmesen
2018. dec. 8. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Akkor irány a szexshop, és válogathatsz az élethű felcsatolhatósak közt. (A todomány mai állása szerint be kell érned ennyivel.) :)
2018. dec. 8. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudomány. :)
2018. dec. 8. 19:03
 4/11 A kérdező kommentje:
De jól érzem magam lányként. Szeretek férfiakkal szeretkezni, de néha ez nagyon előjön belőlem.
2018. dec. 8. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Én csak ajánlani tudom a fiú létet, én is az vagyok és sokkal higénikusabb e nemhez tartozni. De már erről lemaradtál, kivéve ügye a nemváltó műtét, és akkor lesz Petrából Peti...
2018. dec. 8. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva szerintem normális lehet ezt érezned.

A miértje... Az jó kérdés.

17L

2018. dec. 8. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Valamelyest hasonlóképpen vagyok vele, csak én fiúkat akarnék dugni, ha farkam lenne, a lányoktól meg szopást fogadnék szívesen. Azt már tudom, hogy milyen szerelmesen csókolózni nővel, szóval nem a kíváncsiság hajt többé, hanem a mohóság.
2018. dec. 8. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Régen én is ezt gondoltam, aztán rájöttem hogy semmi bajom azzal hogy lány vagyok, imádok lány lenni, mégcsak fiús se vagyok csak nem tudtam elképzelni hogy egy lány egy másik lánnyal is tud boldog lenni. Kiderült hogy csak nagyon akartam barátnőt, és máshogy nem tudtam elképzelni csak fiúként. Meg azért ez fiatalabb koromban volt.

Nem azt mondom hogy veled is ez van, bár a leírásod alapján nem mondanálak transzexuálisnak. Az egyértelmű hogy nem azért akarsz fiú lenni hogy fiúként élhess, hanem mert fiúként akarsz nem tudom talán dominálni egy lányon. Vagy esetleg hasonló okból mint én, hogy úgy gondolod egy lánynak csak egy fiú tudja megadni szexuálisan azt amire szüksége van. (Nem így van. :D)

2018. dec. 8. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Élénk a fantáziád.

Ez nem hinném, hogy gond lenne.

Ha meg ki akarod élni, tied a döntés, megteszed-e :).

2018. dec. 9. 09:38
 10/11 A kérdező kommentje:

"Fiúként akarok dominálni egy lányon"

ez nagyon betalált, ez igaz, ez így van rajottem miután elolvastam xd ezt a választ köszönöm a legjobban, de természetesen a többit is:-)

2018. dec. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!