Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ittunk egy keveset a haverommal. Történtek dolgok. Össze vagyok zavarodva. (? )
Mindketten eléggé becsíptünk. Ő talán egy kicsit jobban.
A lényeg, hogy el kezdett furán viselkedni.
Először csak szorosan közelebb ült hozzám. Utána már simogatni kezdte a combom, rámarkolt a farkamra és a nyakamat kezdte el (szószerint) nyalni-falni. (Ami az egyik gyengém.) Beleült az ölembe és vonaglani kezdett rajtam és el kezdtünk smárolni. Fogalmam sincs miért nem tiltakoztam.
Annyira furán kellemes volt a csókja. Nem olyan mint egy nőé, de mégis finom...Nagyon felizgultam. Gáz de elélveztem a gatyámba ahogy vonaglott rajtam.
Furán érzem magam. Kicsit undorodom magamtól. Eddig nem voltak biszex vágyaim. Nem értem magam.
Nem beszéltünk ma még erről, de hamarosan esedékes lesz.
Most mit tegyek?
-.-"
Komolyabb nem lesz belőle. Megbeszéltük. Ugyanúgy haverok vagyunk. Csak ha kedvünk tartja akkor elszórakozunk. :)
Azóta is rendszeresen előfordul. :P
Teljesen új oldala tárult fel előttem a szexnek.
Néha eszembe jut, hogy ez nem normális dolog...de ami ennyire jó az nem lehet rossz. Nem ártunk senkinek. Csak kényeztetjuk egymast ha igényeljuk.
Ezt senki nem ítélheti el. Akkor sem ha két srác között történik.
"Néha eszembe jut, hogy ez nem normális dolog"
Miért nem normális, ha két férfi szexel egymással? Ilyent csak a homofóbok állítanak. Ráadásul ők sokszor álszentek is, mert azt, hogy két nő szexel egymással elfogadják, sőt, szívesen végig is nézik. Szard le magasról mások véleményét, érezd jól magad a barátoddal, és fogadd el, hogy ez is épp olyan normális, mint bármi más a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!