Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ittunk egy keveset a haverommal. Történtek dolgok. Össze vagyok zavarodva. (? )
Mindketten eléggé becsíptünk. Ő talán egy kicsit jobban.
A lényeg, hogy el kezdett furán viselkedni.
Először csak szorosan közelebb ült hozzám. Utána már simogatni kezdte a combom, rámarkolt a farkamra és a nyakamat kezdte el (szószerint) nyalni-falni. (Ami az egyik gyengém.) Beleült az ölembe és vonaglani kezdett rajtam és el kezdtünk smárolni. Fogalmam sincs miért nem tiltakoztam.
Annyira furán kellemes volt a csókja. Nem olyan mint egy nőé, de mégis finom...Nagyon felizgultam. Gáz de elélveztem a gatyámba ahogy vonaglott rajtam.
Furán érzem magam. Kicsit undorodom magamtól. Eddig nem voltak biszex vágyaim. Nem értem magam.
Nem beszéltünk ma még erről, de hamarosan esedékes lesz.
Most mit tegyek?
Ha jól értem,hímnemű vagy?
Regisztrálj ki a hetero társkeresőkről és regisztrálj a homokos oldalakra,mert mostantól ott van keresnivalód.
Nem kell belőle nagy ügyet csinálni.
Valószínűleg biszexek vagytok. Ez nem baj.
Ha élvezted a tegnapit, akkor akár lehetne folytatása is.
A bűntudat ("undorodom magamtól") teljesen természetes eleinte. Nagyon sok ember átéli ezt az elején. De félj tőle! Ha tetszett a dolog neked és neki is, vágjatok bele! :)
Ami a legjobban "megrémit", hogy ennyire elveztem. Amikor megcsokolt még a gyomromban is megremegett valami és szinte azonnal alltam mint a cövek. :(
Nővel is nagyon élvezem, de ez..istenem...:( Ezt minden eddigi szexualis elmenyemnel jobban elveztem.
Komolyan ha smárolás közben pár másodpercre elvált az ajkunk, fizikai fájdalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!