Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élhetek így életem végéig boldog párkapcsolatban ilyen biszexként? 18/l
Szóval úgy kezdődik mindig a lányos időszakom hogy nagyon elkezdek vonzódni a lányokhoz fiúkhoz szinte nem is.
Lányokra izgulok fel meg minden. Ez az egész már majdnem 2 éve tart nálam, hogy jobban vonzódom a lányokhoz. De előtte ugye csak a fiúkhoz vonzódtam. Vagyis annyira, hogy a lányok nem is érdekeltek. Na szóval így évek kellene nekem mire átállok újra a másik nemhez. Szerintetek ìgy élhetek életem végéig boldog párkapcsolatban, hogy pár évig az egyik nem aztán megit pár évig a másik nem érdekel? Van valaki így még? Légyszi segítsetek annyira tanácstalan vagyok. :(
azaz 16 éves korodig a fiúkhoz vonzódtál és azóta inkább a lányokhoz - ebből nem következik, hogy 2 év múlva megint a fiúk lesznek az érdeklődésed középpontjában.
vagy így lesz, vagy nem - ezen felesleges tépelődnöd - éld az életed, legyen olyannal, akit szeretsz és kész.
Veled egykorú biszex vagyok.
Nekem is vannak ilyen ingadozasaim elég gyakran, hogy melyik nemhez vonzodom jobban, de nem ez a donto.
Ha jön egy fiu/lány akinek megfog a személyisége és beleszeretek, akkor nem számít milyen korszakom van, akkor is vonzodni fogok az illetőhoz.
Ha még pl. Fiúval lennék párkapcsolatban és nagyon nőkre vagynek, akkor a lányok közé mennek kicsit, nem is dugni velük, csak a közelükben lenni. Utána újra a fiúkat akarom így.
Te is tapasztald ki saját magad, és ismerd meg h működsz.
Engem biszexuális pasiként nem zavarna, ha csajos korszakodban talász leányzót. Be is mutathatod nekem, a többi rajtatok áll, hogy 3asban vagy 2esben éled ki a biszexuális oldalad.
Cserébe előfordulhat, hogy időnként farokra van szükségem, amennyiben egy pasisabb ciklusom kezdődik... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!