Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A barátnőm szereti a lányokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szereti a lányokat, hogyan kezeljem a sokkot?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 20:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#10 Miért? Érdekes hogy elnézőbbek vagytok ha lányról van szó pedig ugyanúgy megcsalás :)
2018. szept. 28. 21:16
 12/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyunk egyformák, de nekem speciel bejönne, ha a barátnőm elkezdene flörtölni egy másik csajjal. :)
2018. szept. 28. 21:55
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Biszex lányként mondom, ha én párkapcsolatban vagyok, nem kezdek el kacsintgatnak a másik nem felé.. Pláne, ha szeretem a párom.

Illetve, el lehet ítélni, de én lánnyal nem akarok kapcsolatot egyáltalán. Vallásos vagyok, bűnnek érezném..

28/L

2018. szept. 28. 22:15
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el szépen ne legyél kirekesztő ántifásisztárásszistá. Hogy leszel így aktív tagja a nyílt társadalomnak?
2018. szept. 28. 23:47
 15/27 A kérdező kommentje:
#14 jaja mindenkit zárj gázkamrába mint hitler idején. Heil hitler! Nemdebár?
2018. szept. 28. 23:49
 16/27 anonim ***** válasza:
2018. szept. 28. 23:49
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem miért sokk ez.

A szexuális beállítódás is genetikai dolog én magamról 20 éves koromig azt hittem hogy full heteroszexuális vagyok ám akkor jött a felismerés hogy nem mert a nőket és a férfiakat ugyan úgy kedvelem.

Ez nekem is szörnyű hiszen a párom aki férfi mindennél jobban szeretem.

De ugyanakkor a másik felem szeretné a nőket.

Szerintem a barátnőd is harcol magával

2018. szept. 29. 00:12
 18/27 A kérdező kommentje:
#17 fordított helyetben egy biszex férfiről is ez lenne a véleményed?
2018. szept. 29. 00:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez lenne a véleményem.

#17-es voltam.

2018. szept. 29. 00:39
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Semmi kül nincs egy biszex pasi és nő között. Sokan az egész életét le tudják élni ugyan úgy egyetlen személy mellet és nem vágynak másra vagy a másik nemre.

Akiknek meg ez fontos be lehet hozni a szexuális életbe a hármast pasinál 2 pasival, nőnénél 2 nővel. Haverom 12 éve házas ő is és a párja is biszekszuálisok. Sosem csalták még meg egymást de gyakran fogadnak vagy akár negyedik felet a hálószobába hogy mindenkinek meglegyen az öröm. Valaki vagy nyitott erre a dologra vagy nem. Ha nem az sem probléma de akkor nem passzoltok. Ennyi

2018. szept. 29. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!