Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szereti a lányokat, hogyan kezeljem a sokkot?
Biszex lányként mondom, ha én párkapcsolatban vagyok, nem kezdek el kacsintgatnak a másik nem felé.. Pláne, ha szeretem a párom.
Illetve, el lehet ítélni, de én lánnyal nem akarok kapcsolatot egyáltalán. Vallásos vagyok, bűnnek érezném..
28/L
Nem értem miért sokk ez.
A szexuális beállítódás is genetikai dolog én magamról 20 éves koromig azt hittem hogy full heteroszexuális vagyok ám akkor jött a felismerés hogy nem mert a nőket és a férfiakat ugyan úgy kedvelem.
Ez nekem is szörnyű hiszen a párom aki férfi mindennél jobban szeretem.
De ugyanakkor a másik felem szeretné a nőket.
Szerintem a barátnőd is harcol magával
Igen ez lenne a véleményem.
#17-es voltam.
Semmi kül nincs egy biszex pasi és nő között. Sokan az egész életét le tudják élni ugyan úgy egyetlen személy mellet és nem vágynak másra vagy a másik nemre.
Akiknek meg ez fontos be lehet hozni a szexuális életbe a hármast pasinál 2 pasival, nőnénél 2 nővel. Haverom 12 éve házas ő is és a párja is biszekszuálisok. Sosem csalták még meg egymást de gyakran fogadnak vagy akár negyedik felet a hálószobába hogy mindenkinek meglegyen az öröm. Valaki vagy nyitott erre a dologra vagy nem. Ha nem az sem probléma de akkor nem passzoltok. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!