Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Túlzott dicséret, jól megnézz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott dicséret, jól megnézz lehet akarhat vmit?

Figyelt kérdés

Fogorvosom az utóbbi időben észre vehetően sokat dicsér ha megyek (elég problémásak a fogaim,szóval sűrűn megyek).

Dicsér,akkor látszik,hogy tetőtől talpig megnéz kb. Volt mikor azt vettem észre,hogy a mellemet nézi,akkor az asszisztenssel beszéltem,csak ránéztem és látom,nézi a mellemet.Eléggé közvetlen ami nem baj,eléggé feszkós szoktam lenni:D

És ami fura,hogy eléggé hozzám nyomja magát mikor csinálja a fogamat :D

Mikor helyettesítő dokik voltak azok nem nyomták a mellüket konkrétan nekem :D

Ez is elég fura :D

Nagy nehezen sikerült megkeresnem fb-on,szerintem nincs kapcsolatban,tesójával,családjával és barátaival vannak fotók.

Én is megpróbálok közvetlen lenni vele.

Nem tudom ha úgy van milyen jelzéseket adhatnék,mert a szemkontaktus az van meg mosolygás,de ettől szerintem több kellene,ez mindig megvan. Bár úgy érzem kölcsönös vonzalom megvan,ilyeneket szerintem egy heteró nem csinál. Legalábbis nem tapasztaltam.

Ha nem derült volna ki mindketten nők vagyunk, nem lehet sokkal idősebb mint én ez biztos.

Én 26 vagyok.

2018. szept. 11. 22:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi :D
2018. szept. 23. 23:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Van egy masik tervem ha az sem jon be,elengedem a dolgo, ha akarna vmit igazabol meg kellett volna ragadnia azt lehetőséget. De ugy vagyok adok meg neki egy eselyt. Ha azt sem ragadja meg akkor hagyom,mert akkor en nezhettem be vmit.
2018. szept. 24. 09:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Lett ebből valami kérdező?
2018. okt. 22. 10:40
 14/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nem.

Vettem a bátorságot,bejelöltem, és elhívtam kutyát sétáltatni. Mivel vmelyik alkalommal említette,hogy úgy szeretne kutyát sétáltatni,de nincs lehetősége kutya tartásra. Így erre hivatkozva hívtam el. Sajnos vissza jelölni nem jelölt vissza,viszont vissza írt egy héttel később,hogy benne lenne a kutyasétában. Örültem. Aztán rá pár napra írtam,hogy a hétvégén eljön-e velünk sétálni. Pénteki napon kaptam rá választ,hogy nem ér rá. Ezt nem igazán akartam elhinni,mert vannak dolgok amiket előre tud az ember és nem egy nappal előtte tudja meg, na mindegy :D Ha meg igaz lett volna,akkor simán írhatta volna,hogy most hétvége nem jó,de a következő igen,ha nekem is.

Ennek már vagy 2 hete.

Szerintem benéztem vmit,amit kétlek.Csak észre veszi az ember ha egy másik másképpen áll hozzá.

Október végén megyek hozzá ismét. Most vagy ő fogja személyesen felhozni a sétát,erre is lehet esély vagy pedig ugyan úgy viselkedik mint eddig,mintha misem történt volna.

2018. okt. 22. 18:32
 15/20 A kérdező kommentje:

Megvárom ezt az alkalmat,hogy hogy fog viselkedni. Utána elkönyvelem magamban,hogy nem lesz ebből már 100%ra semmi sem.

Bár már most úgy érzem,hogy lőttek van a dolognak.

2018. okt. 22. 18:35
 16/20 A kérdező kommentje:

Akárhogy nézem,gondolkozok, aki akar vmit a másiktól az nem szalaszt el több lehetőséget!! Ő meg többet elszalasztott,többek közt a sétát is amikor "civilben" találkozhattunk volna.

Normális kereteken belül én megtettem ami tőlem telik, sétától vártam volna többet ha az össze jött volna.

De mivel az sem,így ez van :D

2018. okt. 22. 18:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

:) Aranyos vagy, szerintem te mindent megtettél, csak ő nem akarhat többet.

Tudod van az a mondás, hogy aki akarja, az megoldja, aki nem, az talál kifogást. :)

2018. okt. 22. 22:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Igaz,csak a jelzéseit nem értem,akkor mik voltak? Abban 100%-os vagyok,hogy ő eddig nem így viselkedett velem,hanem vmi nyár folyamán mintha elindult volna. Azért is tettem ki a kérdést,mert nem tudtam viselkedés változást minek betudni. Ezért kezdtem el ezen gondolkodni,hogy mi is lehet a háttérben.

De ezek szerint vagy én néztem be,vagy pedig beijedt.

2018. okt. 22. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Eredményt tekintve szerintem mindegy. :)
2018. okt. 22. 23:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Jaa mindegy,kudarc :D ahogy eddigi nőknél is. Nincs szemem arra ki akar többet ki nem.
2018. okt. 22. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!