Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem merek bele vágni, képtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek bele vágni, képtelen vagyok elengedni. Tanács?

Figyelt kérdés

Nem kertelek bele is vágok.

22/F uni vagyok, akivel szeretnék lenni 33 F Akt.

Amik miatt egyszerűen félek bele vágni, de már ott járnék, hogy vele élnék együtt.

Család elítélés(mindenki tudja az egészet, és elítelik)

Szeretnék saját gyereket,de így nem lehetne.

Utcán való felvállalás(kézfogás, puszi, ölelés) ezek sokat jelentenek, csak otthon lehetne.

Félek a szex hátrányaitól(betegség,(hiv,aids) első 3 alkalommal gumival volt de már szóba sem jön, de minden alkalommal alaposan mosom ki magam, és sose volt aranyerem, illetve vérzésem a szex miatt. FŐKÉPP--->A záróizmok elernyedésétől félek (mindig megkapom hogy szűk, gondolok itt arra hogy akkor erős és sose fog, de lehet csak mert fiatal vagyok, nem tudom)

Félek ha csajjal lennék, még mindig kellene a passzív szerep, ha úgy adódik hogy csajjal lennék 2. randin mondanám el az egészet és döntsön, hogy szeretne-e ettől függetlenül.

A munkahelyén illetve családban neki tudják és elfogadjak, mar normális hogy neki pasija van.

Nekem csak család, es a legjobb barátom, unokatesok elfogadjak, mivel szeretnék és őszintén nincs bajuk ezzel, barátomnak 10 év után mondtam el és sose gondolta volna rólam, nagy csajozós voltam, és nem is látszik rajtam.

Hozzá teszem, voltam pasival már, nem ő az első, de eddig csak szexuális vágyat éreztem ferfiak iránt de ő más..... Teljesen más a szememben, nem tükrözi őt senkisem, de nincs apakomplexusom ha valaki kérdezni, fiatalabbakat kerestem mindig, ő neki mindig 1-2 év volt a differencia az előző 2 pasijával, de én 22 létemre lelkileg kb 30 vagyok(ezt sokszor meg kaptam az életben már, hogy nem mai huszonéveskent gondolkodom.)

Valaki tanács??? Ez jar szombat óta a fejembe miután felkeltem a mellkasán és nem hagy nyugodni... Elengedni nem bírom, képtelen vagyok, nem adott rá okot....

Köszönöm előre a válaszokat!

2018. szept. 4. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...de ha a családod elfogad akkor mi a gond? Szereted? Fel tudod vállalni?

Sztem itt az a gond h még nem fogadtad el magad...

Ha félsz h összeszedsz vmit, csináljatok tesztet.

2018. szept. 4. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:

6 évet küzdöttem ellene/elnyomtam magamban, de már elfogadtam és megkönnyebbültem.

Ha vele lennek szarul esne hogy anyámat egyedül hagytam, ha anyámat segítenem akkor azért mert nem vele vagyok. Ez több év, és nem akarom húzni az időt neki sem.

Tesztet hiába csinálunk mindketten egészséges vagyunk, de idővel kialakulhat és utána annyi az egész.

Másik hogy csak p szerepben lennék, és a széklet megtartástól is félek...

Bocs ha kihagytam valamit csak épp gyalogoltam, és köszönöm a választ!

2018. szept. 4. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad hogy nem volt még aranyered illetve vérzésed. Nem akarlak lebeszélni, de 22 éves vagy még csak, bőven lehet még később ilyesmi. Bár ezek lehetnek szex nélkül is. Ami a kapcsolatotokat illeti, ha úgy érzed hogy szereted akkor érdemes félretenni az aggályaidat és megélni a boldogságodat.
2018. szept. 4. 23:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Én ezt értem de 30 éves koromra nem szeretném ha nem tudnám vissza tartani... Annyit olvastam hogy ember függő, de azt is, hogy pelenka stb stb...konkrét választ amin dönthetek nem igen találtam
2018. szept. 5. 10:35
 5/9 kovpet ***** válasza:
69%

Istenem, ember, elképesztően túlagyalod.

Apakomplexus? B+ tíz év van köztetek, nem 30.

Nemi betegségek? Szerinted az amúgy nem lehet? Mi alakul ki? Tedd rendbe a gondolataid, mert ez már szinte beteges.

És nem, nem fog kelleni pelenka. Uram atyám.

2018. szept. 5. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már évek óta együtt vagytok és nincs betegség akkot már nem is lesz. HIV szintű tuti nem ha nincs félreqrás. Ha ez segít csináljatok közös tesztet, de fontos a tálalás mert könnyen sértődés lehet a vége.
2018. szept. 6. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:

A 11 év korkülönbség még nem jelent apakomplexust.

22 éves vagy, előbb, utóbb illik elhagyni a mamahotelt. Ettől még szeretheted az édesanyádat, akár naponta is meglátogathatod, és segíthetsz neki.

Ha nem kufircoltok félre, a HIN-nek nincs esélye, de a többi nemi betegség is elhanyagolható.

Az aranyér nem feltétlenül az anális szextől alakul ki. Erőltetett székletürítés, vagy felfázás is előhozhatja.

Ha erősek a záróizmaid, akkor nem biztos, hogy pelenkát kell a későbbiekben használnod.

Azt meg, hogy az utcán is kifejezitek az egymás iránti vonzalmatokat, kézenfogva sétálás, puszi, csók, ölelés, stb, én a helyetekben mellőzném. A társadalom jelentős része elutasító a mássággal szemben. Könnyen megkaphatjátok, hogy mocskos b*zik, és ez lenne a legkevesebb.

Sok sikert és boldogságot nektek!

2018. szept. 8. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

HIN = HIV

Bocs a tévesztésért.

2018. szept. 8. 08:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Persze diszkréten menne utcán, de akik fontosak azok tudnák.

És köszönöm, remélem egyszer megvalósul ez az egész!

2018. szept. 8. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!