Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnék közeledni felé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közeledni felé?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm akihez jó lenne közelebb kerülni nem tudom hogy ő vonzódik-e a nőkhöz,de igazából azt érzem hogy lehetne közöttünk valami.

Munkahelyen nem igazán mosolyog rám,de azon kívül elég széles mosollyal mosolyog rám.

A minap próbáltam elhívni kajálni,de visszautasította mert dolga van.

Egyik barátom szokott jósolni és ő azt mondta nincs nála esélyem csak barátok leszünk,de én ezt nem fogom el.

2018. szept. 1. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
A tudomány szerint a nők esetében kevesebb az esély arra, hogy homoszexuális hajlamuak legyenek, így a statisztika inkább arra billenti a mércét szerintem, hogy nincs esélyed.
2018. szept. 1. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha kertelés nélkül rámozdulsz és ő lepattint, az rém kínos, mert ugye utána minden nap találkozni kell vele az irodában. Hívd el újra vacsorázni és apránként adagold neki az érzelmeidet. Nőknél amúgy sem fekete-fehér ez a barátság, vagy szerelem kérdés: van egy hosszú átmenet. Használd ki ezt a mozgástért és próbálj kedveskedni (pl. vegyél apróbb ajándékokat neki, stb.), így nem kell direkt a szemébe mondani, hogy szerelmes vagy belé.
2018. szept. 2. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg a bi- leszbi hajlamú embereknek (jelen esetben nőknek) egyszerűen béken kellene hagyni a heteró embereket.

A kérdesben emlitett nő valószìnűleg heteró. Lehet randizgat pasikkal, jobban tennés kérdező, ha leszállnál róla.

Még vacsorázni hívni... eredj, ismerkedj meleg bárokban, pride-on leszbi vagy bi nőkkel.

2018. szept. 2. 00:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Kedves utolsó nem megyek ismerkedni sehova nekem ő kell

2018. szept. 2. 01:23
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

A mai nők harmincadik évűk betőlte előtt 3/4 részében voltak már másik azonos neművel. Persze ez a vágy részében is meg volt már, csak nem merték kipróbálni.

Visszek korábbi negatív tapasztalatnál is nagyobb visszatartó erő egy közöt munkahely plusz heves érzelmekkel társítva a másik fél részéről.

Szóval vegyél vissza a lendűletből, és előbb barátkozz össze veled és nyerd el a bízalmát!

Szóval, ne randevúra hívd, hanem közös csajós programokra!

2018. szept. 3. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
5-ös van erről valami statisztikád?
2018. szept. 3. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

visszont és régébben

Egyik exemnek volt, szociólógusnak tanult, és erősen érdeklődött a szexuál pszichologia íránt.

Volt valami Master and Johnson házaspár - ezt könnyű volt megjegyezni - , a témakőre a modernebb kútatások végzőit ha megkínoznak semm tudnám felidézni sajnos.

2018. szept. 3. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Ő sem és én sem vagyok nagy cicababák.

A közös kajálás számomra nem randevúnak számít, csak egy beszélgetés és ennyi

2018. szept. 3. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne fogd vissza magad! Ennyi esély jár nektek! Sohasem zavarna ha a párom egy lánnyal lépne félre. Még az is beleférne hogy együtt játsszunk hárman, és én a másik lányhoz nem nyúlok. De mindenkinek a saját döntése, hogy boldog akar-e lenni, vagy szenvedni akar! :-)

Sok sikert!

2018. okt. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!