Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közeledni felé?
Van egy kolléganőm akihez jó lenne közelebb kerülni nem tudom hogy ő vonzódik-e a nőkhöz,de igazából azt érzem hogy lehetne közöttünk valami.
Munkahelyen nem igazán mosolyog rám,de azon kívül elég széles mosollyal mosolyog rám.
A minap próbáltam elhívni kajálni,de visszautasította mert dolga van.
Egyik barátom szokott jósolni és ő azt mondta nincs nála esélyem csak barátok leszünk,de én ezt nem fogom el.
Szerintem meg a bi- leszbi hajlamú embereknek (jelen esetben nőknek) egyszerűen béken kellene hagyni a heteró embereket.
A kérdesben emlitett nő valószìnűleg heteró. Lehet randizgat pasikkal, jobban tennés kérdező, ha leszállnál róla.
Még vacsorázni hívni... eredj, ismerkedj meleg bárokban, pride-on leszbi vagy bi nőkkel.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves utolsó nem megyek ismerkedni sehova nekem ő kell
A mai nők harmincadik évűk betőlte előtt 3/4 részében voltak már másik azonos neművel. Persze ez a vágy részében is meg volt már, csak nem merték kipróbálni.
Visszek korábbi negatív tapasztalatnál is nagyobb visszatartó erő egy közöt munkahely plusz heves érzelmekkel társítva a másik fél részéről.
Szóval vegyél vissza a lendűletből, és előbb barátkozz össze veled és nyerd el a bízalmát!
Szóval, ne randevúra hívd, hanem közös csajós programokra!
visszont és régébben
Egyik exemnek volt, szociólógusnak tanult, és erősen érdeklődött a szexuál pszichologia íránt.
Volt valami Master and Johnson házaspár - ezt könnyű volt megjegyezni - , a témakőre a modernebb kútatások végzőit ha megkínoznak semm tudnám felidézni sajnos.
Ő sem és én sem vagyok nagy cicababák.
A közös kajálás számomra nem randevúnak számít, csak egy beszélgetés és ennyi
Ne fogd vissza magad! Ennyi esély jár nektek! Sohasem zavarna ha a párom egy lánnyal lépne félre. Még az is beleférne hogy együtt játsszunk hárman, és én a másik lányhoz nem nyúlok. De mindenkinek a saját döntése, hogy boldog akar-e lenni, vagy szenvedni akar! :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!