Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ebben a problémában mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a problémában mennyit tud segíteni egy iskola pszichológus?

Figyelt kérdés

Szóval a tinikor közepén vagyok és egy éve elég nagy kételyek kezdtek kerülgetni a szexuális orientációm miatt.

Lany vagyok, sose voltam a sajat nemembe szerelmes sosem akartam veluk kapcsolatot kialakitani a fiukert viszont mindig odavoltam ok izgattak fel, rajongtam a cuki helyes fiukert.

De egy eve eszembe jutott hogy mi van ha leszbikus vagyok?(epp nem tetszett senki ezert kerdojelezodott meg bennem) es egyebkent akkor epp volt egy kis nyari depressziom

Es osziszunetig borzalmas almaim voltak hogy leszbikus vagyok es nem tudtam szabadulni tole.

Osziszunetben lenyugodtam es lett egy baratom. Nagyon nagyon szerettem es tenykeg felizgultam ra.

Ev vegere ez a ketely el is mult ugy ereztem hetero vagyok.

Aztan egy hete ujra elojott bennem ez a depresszio szeruseg de csak nagyon enyhen es utana visszajott ez a leszbikus vagyok erzes.

Bar mostmar tudom hogy teljesen leszbikus nem lehetek max biszex.

Egyebkent onnan gondolom hogy az vagyok hogy eltudom kepzelni hogy egyszer kalandbol kiprobaljam egy lannyal.

Es izgat a lanyok nemiszerve is...

Szoval lehet hogy ez csak kamaszkori valami es elmulik esetleg biszexualis leszek felnottkoromra?

A masik meg hogy egy iskolapszichologus tud nekem segiteni egy ilyen problemaban?

Marmint hogy eldontsuk hogy biszex vagyok e meg hogy hogy fogadjam el ezt mert bar lehet nem latszik nagyon osszetortem es megviselt ez az egy ev.

Koszi a valaszokat!!

2018. aug. 26. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az iskolai pszichológus is tud segíteni ezen, mert tulajdonképpen szerintem itt az a probléma, hogy nem ismered még eléggé magad és ez pedig az ő szakterülete.. hogy segítsen ebben. De lehet, hogy egy szexuálpszichológus jobban tudna segíteni. Előbb próbáld meg szerintem a suli pszichológust.
2018. aug. 26. 10:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszonoooom:)))))
2018. aug. 26. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen, segíteni fog a szihomókus. Van egy fontos dolog kisasszony! Neked valami bajod van (depresszió?). A biszexség nem baj ;-)
2018. aug. 26. 11:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Depresszionak nem mondanam nem olyan sulyos csak nyaron jon elo tavaly durvabb volt koszi a valaszt
2018. aug. 26. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kamaszkor végére nagyjából el fog múlni ez a homoerotikus érdeklődés vagy kétely. Nem vagyok biztos benne, hogy egy isklolapszichológus, akinek mégis csak van valami kapcsolata az iskolavezetéssel, a legjobb megoldás lenne. Egyébként se stresszelj, szinte minden embernek vannak homoerotikus késztetései vagy élményei, kinek több, kinek kevesebb. Nem hiszem, hogy ez bárki kívülállóra tartozna.
2018. aug. 26. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Utolso igeen tudom koszonom.

Csak nagyon nehezen birkozom meg ezzel es nem tudom mit kene tennem

2018. aug. 26. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen agyturkász segítségét szeretnéd kérni, akkor inkább keress egy olyant, akinek nincs semmilyen kapcsolata az iskoláddal. Ugyan itt is kötelező az orvosi titoktartás, de az iskola pszichológusnak lehet, hogy van jelentési kötelezettsége az iskola felé az általa kezelt gyerekekről.

Ha már kezeltetni akarod magad, akkor a depressziódat kezeltesd, ezen tud segíteni a szakember. A biszexualitás nem betegség, és semmilyen agyturkász nem tud kigyógyítani belőle. A legtöbb, amit tehetnek, segítenek elfogadni magad.

2018. aug. 26. 21:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Tehat ha jol ertem akkor a pszichologus beszamol a gyerekrol az iskola fele?????
2018. aug. 26. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, mert őt is köti az orvosi titoktartás, de lehetnek iskolák, ahol "elvárják" az iskolaorvostól, iskolapszichológustól, hogy akár csak név nélkül, de számoljanak be a kezeltek betegségeiről, problémáiról. Ha megteszik, hogy nevek említése nélkül, de beszámolnak, ugyan eleget tesznek az orvosi titoktartási kötelezettségüknek, mert név nélkül teszik. De mert egy viszonylag kis közösségről beszélünk, könnyen kiderülhet, hogy kiről is van szó egy adott eset kapcsán. Én ezért vigyáznék az iskolapszichológussal.

#7 vagyok

2018. aug. 27. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonomy megkerdezem majd hogy el mondja e a tanaroknak
2018. aug. 27. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!