Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem hetero társaim, ti mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hetero társaim, ti mennyire figyeltek oda arra, hogy diszkréten nézegessétek a saját nemeteket?

Figyelt kérdés
Én mindig elfelejtkezek magamról egy jó női fenék láttán. Nem tudom, mi tűnik fel abból a külvilágnak, hogy hogy megnézem. Nekem sajnis mindig csak utána jut eszembe, hogy ezt nem kellett volna😂 Pár napja biztos feltűnt valakinek, láttam az arcán.
2018. aug. 20. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem figyelek oda.Érezzék megtisztelve magukat,hogy megnézem őket:"D
2018. aug. 20. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor épp arra figyelek, milyen szép a lány. És igen egyszer észrevette, de nem bántam, néztem, visszanéztem, pont mikor ő is.

Szeretem a szépet nézni.

2018. aug. 20. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex fiú vagyok, de a lányok sokkal jobban bejönnek mint a fiúk, szóval még nem volt olyan alkalom, hogy egy fiúra ránézve éreztem volna a késztetést, hogy jobban megbámuljam :D
2018. aug. 20. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyre jobban zavar ha meglátok egy szép lányt először megnézem aztán zavarba jövök hogy valaki látta-e ahogy végigmértem. Sajnos nem tudok mindenre oda figyelni és biztos észrevették már.
2018. aug. 20. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársam mindig előttem öltözik át és ahhhwwww :3 alig tudom vissza fogni magam 😂

24F

2018. aug. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!