Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretném a partnerem spermáját kinyalni egy lányból, biszex vagyok?
Ahhoz, hogy ezt megtehesd, be is kell oda juttatni..
Nem félsz, hogy a másik csaj véletlenül teherbe esik a barátodtól?
Amúgy meg nyilván biszex vagy, de ezzel semmi gond. :)
Lány vagy, és azt kérdezed, hogy ha kinyalod egy másik lányból a (fiú) partnered spermáját, akkor biszex vagy-e.
Ha úgy vesszük, hogy egy lányt nyalsz --> igen
Ha úgy vesszük, hogy egy hármasban vagy benne --> nem.
Szóval attól függ, hogy hogyan definiáljuk a "biszex"et.
De őszintén; nem mindegy..? :)
# 17/17
Tehát nőként hiába nyal sunát, nem lesz biszex mert hármas szex van. Aha oké.
Tehát ha én betámasztok hátulról egy pasikát, akkor nem leszek biszex mert van velünk egy csaj is. De ha külön külön csinálom akkor az vagyok. Érdekes logika.
18.
Ez a 3as szexben részt vett, de biszexualitását nem vállaló emberek önvédelme.
18as: és tényleg :D
Gyorsan kerítek egy csajt harmadiknak mert bár bi vagyok de jelenleg így csak homo ... aztán ha a pasi véletlen kiesik egyből hetero leszek D
Egyébként a kérdezőt egyszerű behatárolni mert ha csak "iszik" akkor bizarr szex, de ha besegít a csajnak szeretettel, onnantól lesz bi.
Pasi verzió esetén is lehet 3asban hogy 2pasi 1csaj és a két pasi egymással semmit nem csinál akkor hetero, de ha már csak felverik egymásnak ugyancsak élvezettel akkortól bi lesz, mindkettő.
Kérdésre visszatérve ha nem gügyén lenne kiírva egyértelműbb lenne a válasz de sztem ha csaj az illető és a pasija termékét nyeli másik csajból akkor bi, mert azért ha nyalásra is de csak kívánni kell a sunát, úgy mint nekünk a farkat ha arról van szó :)
30f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!