Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kell jól szopni? Szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell jól szopni? Szeretném ha a partnerem sokszor és sokat élvezne. Mik a jó praktikák?

Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Hmmmm izgató kérdés. Az elején lágy és finom. Smárolj a farkával néha szívd meg. Simogasd meg a golyóit is. Aztán kapd is be őket, azt is nyalogasd és szívogasd. Majd nyaldosd a rudat és amikor nem számít próbáld minél jobban benyelni és kezdj el bőnyálasan szopni. Ha bírod a mélytorkot és a szopatás akkor hagyd h szopasson taknyosra ;)

És végül de nem utolsósorban. Kérdezd meg hova akar élvezni. Lehet a torkodba. Lehet az arcodra. Vagy a szádba. Akkor nyugodtan játszadozz egy kicsit az anyaggal mielőtt lenyeled ;)

És mindig szopd tisztára :)

2018. júl. 10. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam gyakorolhatsz.
2018. júl. 10. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Írtam
2018. júl. 10. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Szexhirdetés ez?

Most sokat vagy sokszor? A dörrentő nem spermigyàr.

2018. júl. 10. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem, csak érdekelnek a tapasztalatok hogy felkészüljek amennyire lehet :)

És akit már szoptak az tud mesélni és tanácsot adni :)

2018. júl. 10. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Vedd be tövig, és mozgasd a fejed jobbra meg balra amíg feljössz. Ez 1 nagyon jó érzést vált ki, a legtöbb pasi imádja.
2018. júl. 11. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mindenki máshogy szereti de legjobb szerintem térdelve, először nyalogasd vedd be de csak finoman amig fel nem szopod tövig, aztán kicsit mélyebben de ne tövig vedd be és a nyelveddel nyalogasd a farkát 1-2 percig aztán h kicsit megőrüljön hagyd a farkat és nyalogasd a golyóit, álltalában ilyenkor már faszra nyomja a fejed és már lehet tövig nyelni:)
2018. júl. 13. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam is gyakorolhatnál...
2018. szept. 6. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!