Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek, ha szexrandiznék veletek, akkor bízhatnék abban, hogy a partnerem megtette ezeket?
- alapos, gondos fogmosás
- fogselyem használata
- nyelv megtisztogatása (lepedékmentesség)
- szájvízzel öblögetés
Fogselymet csak filmekben láttam még (sőt, nem is ismerek olyat aki használ, pedig nem csövi környezetből jövök).
De a többit megcsinálom mind napi kétszer. Van a fogmosópoharamban külön nyelvkaparó is annak tisztításához.
Hát én nagyon igényes vagyok szájhigiénia terén ( is ), de nálam csak a fogmosás szokott játszani. Nem használok szájvizet mert tele vannak vegyszerrel fogselymet se szoktam és a nyelvtisztítótól ökölődök mivel intenzív a garatműködésem. Ennek ellenére makkegészséges fogaim vannak napi 2 max 3 fogmosás mellett. Szóval ha emiatt küldenél el mert nem használom az általad preferált dolgokat akkor nem a legszebb szavakkal én dobnálak ki még akkoris ha csak egy sima orálról van szó.
25f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!