Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miert beszél más lánnyal? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert beszél más lánnyal? A ti párotok csinálná mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párommal több mint 4 és fél éve vagyunk együtt. Az idén, április-május körül kirugtak az egyik munkatarsnojet a munkahelyrol. Aztán el kezdtek beszélni a facebookon, és találkoztak is persze én erről semmit nem tudtam. Úgy tudtam meg, hogy a barátom egyik munkatarsa mondta nekem. Én ezt egy ideig nem is mondtam neki, hogy tudom, vártam, hogy hátha elmondja. De nem, egyszer össze vesztünk valamin, akkor mondtam neki, egy ideig tagadta, hogy nem is találkozott, aztán végül bevallta. A miert-re az volt a válasza, hogy azért mert nem akarta hogy félre értsem... Mindegy, igazából már megbeszeltuk, és lefutottuk azt a kört, hogy 'de hát te te pont ezért teszed félre érthetővé.' stb.

Aztán a veszekedés után még beszéltek, és utanna, írt a lánynak, mert szomorú voltam és elkeseredett, hogy beszél vele, amikor én itt vagyok neki,hogy ne beszéljenek soha többé. Ez a soha többé egészen mostanáig tart, ugyanis tegnap megkerdezte tőlem barátom, hogy beszelhetnek-e megint. Én őszintén megmondta hogy nem, nem szeretném. Aztán valahogy végül belementem. Olyanokat írt, hogy neki ő az egyetlen barátja és csak tényleg barát (amit nyilván el is hiszek)

Aztán kérdeztem hogy mi az amit ő meg tud adni, és én nem. És mondta hogy nincs olyan, és igazából csak azért beszél vele, mert nem szeretné megunni a monogamiat.

Nagyon szomorú vagyok és arra gondoltam hogy én írni fogok annak a lánynak, hogy szia, ez es ez vagyok.. Szeretném ha csak tényleg baráti viszony lenne köztetek és hogy tiszteletben tartana, mert a barátom is ezt teszi stb stb.

Hirtelen most ennyi jutott eszembe remélem érthető amit leirtam, a lányról annyi, hogy biszexuális és aszexualis. Szereti a lányokat és a korai férfiakat, úgy néz ki mint egy kisfiú és szereti a kpopot, vagy csak azt szereti, nem tudom.

Párommal mindketten 20evesek vagyunk. És most pedig megyek kreszvizsgara, mindenkinek szép (szebb) napot kívánok

2018. aug. 6. 08:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha én párom próbálna meg így kisajátítani, biztos, hogy plafonon lennék, nem lenne hosszútávú kapcsolat.

Az meg, hogy nincs férfi-női barátság, baromság. Nekem is nem egy lány barátom van, akikkel soha a büdös életben nem lesz semmi több. Részemről tuti nem, mert életem szerelme mellett vagyok, ha meg a lányról kiderül, hogy többet akar, én szakítanám meg a dolgot.

2018. aug. 6. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval szerintetek már rég megcsalt volna..?"

Ha akart volna, igen. És ezzel a viselkedéssel egyre jobban arra ösztökéled, hogy akarja.

"Es a titkolozassal mi a helyzet?"

A titkolózás ugyanolyan rossz, mint a bizalmatlanság.

"Szerintem az őszinteség fontos, és ebből ítélve nincs olyan nagy vagy nem teljes mértékű a bizalmam.es nem nulla. Gondolom a ti párotok nem titkolta el"

Tudod, az a baj, hogy ha te magad vagy az akadálya az őszinteségnek, akkor nincs jogod ezt tőle elvárni.

Félre ne érts, egy normális, működő kapcsolatban ALAPVETŐ az őszinteség. De egy hárpia mellett, aki a minimális bizalommal sem tisztel meg, és kvázi választás elé állít, hogy egy újabb, rágalmakon alapuló, hatalommániás vita, vagy inkább a titkolózás, hát én sem mondanék el önként mindent. Bár tegyük hozzá, sokáig én nem is akarnék ilyen nő mellett élni.

Tudod, mint írtam, én is voltam hasonló nővel kapcsolatban. Nem mondom, hogy ne lettek volna jó pillanataink. Mert voltak. De az egészet beárnyékolta a viselkedése. Egy idő után már nem tudtam rá úgy tekinteni, mint igazi társra. Nem mondhattam el, amikor véletlenül találkoztam a 10 éve nem látott egykori padtársammal, mert utána két órán át győzködhettem meg magyarázkodhattam volna, hogy nem, nem dugtam meg. Nem mondhattam el, hogy a szomszéd lánynak beállítottam a wifijét, mert akkor megint hallgathattam volna a rágalmait, meg még én esdekelhettem volna a bocsánatáért, meg hogy higyje már el, hogy nem dugtam meg. Sorolhatnám még. Ez egy idő után nagyon kapcsolatromboló. És tudod, pár hónap után elkezdtem vágyódni egy normális kapcsolat után. Amikor átlagosan kétnaponta vágott valamit a fejemhez, meg gyakorlatilag eltiltott attól is, aki nagyon rég óta a legjobb barátom, és akivel egy évtizede mindenben segítük egymást, akkor azért már sokszor rámtört az érzés, hogy mennyivel jobb lenne egy olyan kapcsolat, mint amilyen X meg Y között van, akik aranyosak, láthatóan szeretik egymást, stb. És igen, eljátszottam a gondolattal, hogy bár szeretem a barátnőmet, de miért nem tud olyan lenni, mint mondjuk a Julcsa (a név természetesen kitaláció), aki mellett nem arra kéne hazaérnek, hogy biztos hazudok, és nem is késett a busz, csak én mással dugtam.

És innen már nincs messze az, hogy azt mondjam: boldogabb lennék egyedül.

2018. aug. 6. 09:53
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Te nagyon gyerek vagy még egy kapcsolathoz.

A pasid nem a tulajdonod. Csak a társad. Ha ennyire ragaszkodsz hozzá, és minden lépéséről statisztikát vársz, hamarabb elveszíted, mint hogy kimondanád: Moszkvics slusszkulcs

2018. aug. 6. 10:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem várok minden lépésről statisztikát, de szerintem az ilyet azért illene elmondani a társadnak. Nem?
2018. aug. 6. 10:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj az én barátnöm os hasonlo hozzád. Nekem is vannak nö barátaim, és igen azok, semmi több... és lejátszottuk a köröket, hogy fésn között nincs... nem is barátkozik meg velük, nem is kiváncsi rájuk ami nekem fáj, mert elszigetel tölük, és titokban találkozgatunk hogy ne szakadjon meg a kapocs. Probáltam elmondani neki, de mindig kiakadt, feleslegesen... jobb a békesség, inkább titokban. Csak ezzel ö fájdalmat okoz nekem, de az persze kit érdekel...
2018. aug. 6. 10:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Semmi bizalom nincs felé, akkor me minek erőlteted? A viselkedéseddel amúgy se lenne hosszú a kapcsolat
2018. aug. 6. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy olyan pasim, mint amilyen te vagy. Még azon is képes volt feltúráztatni magát, hogy van fiú osztálytársam :'D mentálisan nagyon kislány vagy még egy komoly kapcsolathoz. Dolgozz magadon, és ha belül rendben lesznek a dolgok, nem fogod ráhúzni az önbizalomhiányodat más életére. A pasid meg azért "titkolózik", mert valószínűleg jól ismer.
2018. aug. 6. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fontos az őszinteség, de ha te is úgy reagálnál mint #12 exe, akkor ne csodálkozz ha inkább titkolózik.

Viszont ez hogy tőled kér engedélyt a beszélgetésre, ez egyrészt szánalmas, másrészt ez is bizonyítja hogy valóban nem akar tőle semmit.

Az én barátom sem egyszerű eset, nagyon nehéz együtt lenni olyannal akinek kb 0 a bizalma 🙁 Gondolj erre is, hogy milyen lenne fordítva, ha neked kéne százszor elmondanod hogy nem, nem volt köztetek semmi, nem azért ültetek be egy kávéra mert dugni akartok... És a másik akkor sem hinné el.

2018. aug. 6. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!