Mit tennétek ha a párotok ezt csinálná?
Elég gyerkesnek vehetitek de van egy kis bajom.
Vannak dolgok amiket kitervelek, hogy megvalósítom, erre megvalósítja helyettem. Nem nagy dolgok, főleg háziállat téren. Kitalálom hogy pl szeretnék egy alaszkai malamutot, de sajnos még nincs rá elég pénzem és egyszer csak kedvet kap hozzá és megveszi magának. Ez a legújabb példa. Ő megteheti, én még nem.
Azt mondja gyerekes vagyok. Most akkor mindenkit küldjek el a búsba mert van neki alaszkai malamutja. Holott nem erről van szó. Borzalmasan szar érzés, hogy valamire vágyok és erre megveszi magának. De persze ne legyek már ilyen hisztis, nehogy már ne vehessen meg magának bármit ami megtetszik neki. Most kinek van igaza?
Csak olyan érzésem van mintha csakazértis alapon megveszi magának, mert tudja hogy nekem nem lehet..
Elötte eszébe se jutott volna a dolog, csak mióta én kattogok a témán azóta érdekes.
Hát - nehéz válaszolni, de átérzem a problémádat. A munkahelyemen ilyen általában a szitu, nekem van egy frappáns ötletem, a főnököm megvalósítja és elkönyveli magának a sikert. Ugyanaz a cél, felesleges versenyeznünk, engem mégis zavar. De el kell jutni odáig, hogy az eredmény a fontos. Lett egy malamut. Igaz? :) Az már majdnem teljesen mindegy, kié, örülj neki és ne bosszantsd magad ilyen butaságokon.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!