Mit tennétek ha a párotok ezt csinálná?
Elég gyerkesnek vehetitek de van egy kis bajom.
Vannak dolgok amiket kitervelek, hogy megvalósítom, erre megvalósítja helyettem. Nem nagy dolgok, főleg háziállat téren. Kitalálom hogy pl szeretnék egy alaszkai malamutot, de sajnos még nincs rá elég pénzem és egyszer csak kedvet kap hozzá és megveszi magának. Ez a legújabb példa. Ő megteheti, én még nem.
Azt mondja gyerekes vagyok. Most akkor mindenkit küldjek el a búsba mert van neki alaszkai malamutja. Holott nem erről van szó. Borzalmasan szar érzés, hogy valamire vágyok és erre megveszi magának. De persze ne legyek már ilyen hisztis, nehogy már ne vehessen meg magának bármit ami megtetszik neki. Most kinek van igaza?
vizsgaidőszak kellős közepén vagyok
nem viselem soha épp a legjobban :S
ige eltérő vélemények vannak
megoldás lehet egy közös állat, csak ahhoz még várni kell. de mindenképp az lenne a legjobb
Én neked adok igazat. A testvéremmel évek óta mindkettőnknek a kedvenc fajtánk a magyar vizsla. Négy évvel ezelőtt összegyűlt a kellő összeg és vettem neki egy kölyök vizslát. Ez az önzetlen szeretet. Szerintem. Nekem valamiért egyértelmű volt, hogy ha csak egy kölyökre van pénzem, azt a testvéremnek fogom ajándékozni és nem magamat boldogítom. Egyébként is sokkal boldogabb vagyok, ha egy olyan személy boldog, akit nagyon szeretek. Ez négy éve volt. Én ugyan idő közben kiszerettem a magyar vizsla fajtából, de lett új kedvencem és más fél évvel ezelőtt én is megkaptam az álomkutyust. :-)
A barátod önző. És én nagyon rosszul érezném magam a helyedben egy ilyen párkapcsolatban. A probléma nem gyerekes szerintem, most teljesen mindegy, hogy egy karkötőről vagy egy kutyáról van szó, esetleg egy autóról, nem csinálunk olyat, amivel a másiknak szomorúságot okozunk.
nem nem te vagy a gyerekes, hanem a párod
ahogy már más is írta, villogni akar előtted, hogy ő megvette magának
neki egyszerűen nincsenek céljai és álmai ezért a te álmaidat akarja megvalósítani, de ezt mind úgy mintha az övé lenne
"nehogy már ne vehessen meg magának bármit ami megtetszik neki"
Szerintem ebben van a lényeg. Hogy azt vegye meg magának, ami neki tetszik, nem ami neked. Ha annyira szeret, és tudja, hogy mire vágysz, és még meg is engedheti magának, akkor vegye meg neked.
Mert nekem ebből az jön le, hogy direkt piszkál. Meg akarja mutatni, hogy ő megengedheti magának most is, amit te még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!