Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy csak összezavarodo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy csak összezavarodott heteró vagyok?

Figyelt kérdés
Régóta érzem, hogy tetszenek a nők, de kamaszkoromban elkezdtem szégyellni magam miatta utána a férfiakat néztem. Egyetemistaként beleszerettem egy nőbe, de elfojtottam, megszakítottam vele a kapcsolatot. Amikor ezeket az érzéseket éreztem nem volt kapcsolatom férfiakkal, szóval lehet azért éreztem. Meg 3 éve nem volt párkapcsolatom, de a legtöbb férfi sem külsőleg, sem személyiségre nem vonz. De a nők jobban tetszenek, regisztráltam társkeresőre, és az ő levelüket várom a férfiak meg nem kötnek le. Arra is gondoltam, hogy lehet azért érzem ezt mert csalódtam pár férfiban, és ezért tartom visszataszítónak őket, meg undorító hogy a többségük a szexre hajt. De rendesebbekkel is beszéltem és ők sem érdekelnek. Viszont szeretnék visszaállni heteró életmódra, mert én nem tudok felvállalni egy nővel kapcsolatot, meg alkalmit sem szeretnék. Egy faluban élek itt még a környéken sincs leszbikus, biszex nő. Ha randizok férfiakkal valami érzelmet tudnék érezni vajon? Mert lehet, hogy csak összezavarodtam, és azért tetszenek a nők.
2018. júl. 26. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Lehet.....
2018. júl. 26. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egy összezavarodott biszexnek gondollak, aki egyáltalán nem tudja, mit szeretne. A falu még ront is a helyzeteden, saját tapasztalat, így egyáltalán nem vagy irigylésre méltó helyzetben. A biszexualitást elnyomhatod magadban, de úgy nehéz lesz, ha egy férfi se tudja felkelteni az érdeklődésedet.
2018. júl. 26. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp. Vagy kíváncsi hetero. Az az új mese.
2018. júl. 26. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer beleszerettél egy nőbe, nem vagy hetero. Inkább bi, aki tényleg össze van zavarodva. Elnyomhatod magadban, de ennek az lehet a veszélye, hogy örökre boldogtalan leszel, ha férfi mellett horgonyzol le, miközben esetleg egy nővel lennél minden percben.
2018. júl. 26. 20:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom régen ezt jobban tudtam kezelni. Megszakítottam azokkal a nőkkel a kapcsolatot akikbe beleszerettem. De így ennyire nem durvult el mint most, hogy pl. az utcán egy ismeretlen nő megmozgat bennem valamit. Sajnos a férfiak nem igazán. Illetve nagyon kevés, de nem ennyire erős az érzés.
2018. júl. 26. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi van lepontozó cuni fáj hogy nem jön be a libsi mese?
2018. júl. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!