Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan vékony fiú akinek a hízás/elhízás a fétise?
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 13:23
1/14 anonim válasza:
Az én párom szereti, hogy ilyen vagyok. (100+)
2/14 anonim válasza:
Nem vagyok vékony, de ez a fétisem :)
3/14 anonim válasza:
Én sem vagyok már olyan vékony, de jelen :D
4/14 anonim válasza:
Én vékonyabb vagyok, ugyan annyira nem fétis, de nekem bejön ha valaki nagyobb darab :D
24f
5/14 anonim válasza:
Igen, bár én sem vagyok vékony (102kg) de ennél nagyobb akarok lenni.
6/14 anonim válasza:
Szeretjük a nőket... :-) A vékony deszkát, a magas colost létrát, a töltött galambot...
7/14 anonim válasza:
TV-műsor sorozatban, amely kórosan (egészségkárosítóan) elhízott nőkről szólt, és a lefogyási próbálkozásaikra épített a műsor.
Ott láttam hogy volt olyan fickó aki direkt etette a 200+ kg-os párját, mert neki az tetszik.
Ez borzalmasan beteg.
Ha már fétisről van szó - a nő párjának az a fétise hogy elhízzon a nője?! Ez beteg.
Azt akarja hogy a párja kiszolgáltatott legyen neki, vagy milyen pszichológiai problémája van?!
Szóval az ilyentől én óvakodnék.
Itt nem a "töltött galambról" van szó, hanem fétisről, az már beteg dolog.
8/14 anonim válasza:
Én vékony voltam és hízok. Célom hogy minél nagyobb legyek
27f
10/14 anonim válasza:
Én vékony vagyok, viszont mindig a kövérebb lányok tetszettek. A barátnőm 160 cm és 70 kiló volt, amikor összejöttünk. Azóta eltelt bő 2 év, most 95 kiló, de így sokkal jobban tetszik, és szeretném, ha még hízna 10-20 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!