Egy 13 eves lanynak napi hany kaloriat kene enni?
Nem gond, jönnek ide néha hízni akarók is, bár tipikusan az egészség/táplálkozásban vannak.
Nem lehet megmondani. Gondolom, 1500-3000 kcal elég tipikus, de egy magas, izmos (a korához képest, no), gyors anyagcseréjű versenysportolónak lehet, hogy több kell, némelyiknek tuti.
Nagyon erősen szór ez. Ki 140 centi, ki 190 ebben a korban s ezek még nem is a szélsőértékek, az anyagcsere is sokat szór, az aktivitás is...
Koszi😊
Amugy 165 cm vagyok, szval nem vagyok nagyon magas
Én úgy értelmeztem, hogy súlyt akar tartani.
Kérdező, ez infó, de kevés. Súly, aktivitás? De akkor sem fogom tudni megmondani pontosan...
Pl. én akkora vagyok, mint te, csak elmúltam 40, de ez mindegy, a kalóriaigényem elég jól összemérhető a korodbeliekkel. Ha semmit nem változtatok, csak hol sétálok, hol nem, az máris minimum 600 kcallal módosítja a kalóriaszükségletemet. S ez egyetlen, nem is olyan drasztikus változtatás.
De nem akarom ismételni magam.
Ezt csak kitapasztalni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!