Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Logikus. A csajok is jobban nyalnak!
2/12 anonim válasza:
1#- es, én ebben azért olyan nagyon nem vagyok biztos...
4/12 anonim válasza:
Ez evidens. Egyrész alig várják hogy szophassan, másrészt nekikmis van farkuk, tudják mi a jó egy fiúnak.
5/12 anonim válasza:
Talán van benne valami, hisz nekik is péniszük van. Bár ez olyan, hogy amit az exem szeretett, azt a párom nem szereti, és fordítva.
De, ha csak ezért próbálnád ki, nagyobb vágyat nem érzel férfiak iránt, ne tedd. Én is eljátszottam mindig a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy nővel kipróbálni, amikor pedig arra került a sor, hogy lefeküdhetek egy nővel, akkor visszakoztam. Szóval..
25N
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, de szívesen kideríteném.
20/F
7/12 anonim válasza:
Engem többször szopott le férfi és nő is. Mindkét nem képviselői között volt olyan, amelyik a mennybe repített, és olyan is, amelyiket alig vártam, hogy hagyja abba, nem érdekelt az eredmény, inkább kivertem magamnak.
8/12 anonim válasza:
csatlakozom a hetes versenyzőhöz, nálam is ez volt lényegében.
9/12 anonim válasza:
#2 de hidd csak el. Tapasztalat.
10/12 anonim válasza:
Én szeretek szopni, de fogalmam sincs, hogy jobban szopok-e egy lánynál.
Akinek van kedve kipróbálni, írhatna :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!