Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Átlagában a lányok vagy fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagában a lányok vagy fiúk szopnak jobban?

Figyelt kérdés

2017. dec. 14. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
3%
Mindenben a lányok jobbak. A fiúk jöhetnek tőlünk tanulni. :-) szopit mindenképp.
2017. dec. 14. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Erre a melegek azt fogják írni, hogy a fiúk, a heterók meg azt, hogy a lányok.

De mit is lehetne válaszolni mást, mint amit már kipróbált valaki?!

Én például egyáltalán nem tudom, milyen íze van a cserépnek, mert sose ettem még...

2017. dec. 14. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Kedves Kettes! A kérdező nyilván olyanok válaszára kíváncsi, akiknek van összehasonlítási alapjuk. Ezért is lehet, hogy a Biszex kategóriában írta ki a kérdést.
2017. dec. 14. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Hármas! Neked valóban igazad van. (Ezt most tényként, őszintén írtam le.)

Jómagam speciel mindkettőt kipróbáltam, elvileg beleférek a kategóriába.

Ugyanakkor bizonyára tapasztaltad, hogy ezen az oldalon fű-fa-virág hozzászól a rovar-bogár-ízeltlábú kérdéshez, amihez semmi köze. Ezért írtam az előbbieket. Minden kategóriában véleményt nyilvánítanak kéretlen és oda semmilyen módon nem tartozó, ám annál többet okoskodó hozzászólók. És TUDJÁK, hogy kizárólag nekik van igazuk. :)))))

2017. dec. 14. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Engem sz*pott már le több lány és fiú is. Mindkettőnél volt, hogy a mennyben jártam mire végzett, és olyan is, hogy azt vártam, hagyja már abba, hogy kiverhessem magamnak, mert még az is jobb annál, amit csinált.
2017. dec. 15. 06:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fiú szopása jött be jobban, a lány aki csinálta, nagyon éreztem a szájpadlását. :O
2017. dec. 15. 08:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez partnerfüggő! Volt részem jóban is mindkét nemtől, és volt olyan is ami kevésbé volt jó! De összességében talán fiúval jobb...
2017. dec. 15. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Eddig csak 3fiu szopottle,és jobbak voltak mint a barátnőim... úgyhogy a lányoknak belekell huzni.

És az szopásaimat is dicsérték tehát én is erősitem a fiúk táborát.

2017. dec. 18. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Mondták már Neked, hogy az öndicséret büdös?

2017. dec. 19. 05:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok. nem mondták,de az is 1 vélemény volt.
2017. dec. 19. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!