Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk vagy a lányok szopnak jobban?
Nagyon személyfüggő, és szerintem ezt nem lehet összefoglalni hogy kik szopnak jobban. :D
A fiúk eleve helyzeti előnyből indulnak, de ez nem garantálja azt hogy jobban csinálják mint a lányok.
Többször élveztem jobban az orált fiúval mint lánnyal, de ez csak én vagyok, ebből nem sokat lehet leszűrni...
Életemben 11 lánnyal és 5 sráccal voltam eddig.
A legjobban egy lány szopott, de utána a következő három helyezett már srác lenne mind.
Sok lánnyal az a baj, hogy kötelezőnek tekintik a szopást és valamiért nem tudják élvezni és nagyon kevés van, aki akarja tényleg. (Lehet hogy eddig csak én voltam túl visszafogott, szexet kevésbé értékelő lányokkal.)
Férfinál viszont aki akarja a fa szt, az tényleg akarja a fa szt.
25/f, biszex, srácokkal aktív
Az én tapasztalataim szerint a fiúk sokkal jobban szopnak!
A fiúknál tény, hogy előnyösebb helyzetben vannak, mivel tudják mi a jó nekik, így azt is tudják mi lesz igazán jó a partnerüknek... És az a fiú, aki szeret szopni, mint ahogyan én is, az igazán élvezettel csinálja, és ettől jó is lesz az amit csinál!
Magam részéről, fiatal fiúkat imádom szopni, akár egyoldalúan is, ha nagyon bejön az adott partner!
A nők, legtöbbször nem élvezik, és ez a partnerre is kihatással van, és már annyira nem is jó!, mindkét fél csak túl akar rajta lenni, ki ezért, ki azért...
Egyszóval a fiúk jobbak ebben! Szerintem...
Egyertelmuen a fiukkal. Mert oket nagyon izgatja a farok ize, a szopas gondolata is.
A legtobb no meg csak kotelessegbol, vagy kedveskedesbol csinalja es maguk kb nem is elvezik. Es ez meglatszik a teljesitmenyen is.
Szerintem is személyfüggő.
Voltam olyan pasival akivel a legrosszabb orális élményem volt valaha.
Legjobb egy nővel volt, aztán egy pasi, nő, pasi. Legalábbis a top 4. :)
Én passzív vagyok, és csak 1x szoptam, de azt mondta hogy én voltam a legjobb.
19f kecskemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!