Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen arányban fordul elő, hogy egy fiú biszex/meleg?
Gondolok itt arra, hogy például egy osztályban, vagy egy társaságban. Akár egy nagyon átlag 10/? is jó, csak érdekelne a véleményetek :D
18/F
Kitalálom, van egy srác az osztályodban aki tetszik neked és most abban reménykedsz hogy vonzódik a srácokhoz. Ha nem, fizetek neked egy sört.
Amúgy erre nem igazán lehet pontos választ adni. Nincsenek komolyabb felmérések, tapasztalatból elindulni kevés, találgatni meg felesleges... De ha mindenképp választ akarsz, akkor szerintem úgy 100 emberből 5-7 ember meleg/biszex lesz.
Szal valszeg osztályonként egy meleg ember jó eséllyel lesz.
Akkor kérem a söröm :D
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert most nagyon a biszex témán kattogok, szerintem az vagyok, de még nincs tapasztalatom mindkét oldalról.
Jelenleg amúgy barátnőm van.
Mivel nem fogadják el a meleg embereket, így nem nagyon vállalja fel a többség, így nehéz behatárolni, de szerintem az 5-7%-nál kevesebb, ilyen 100-ból 1-2 szerintem. Vagy csak én élek és éltem más közegekben.
Szerintem lányoknál gyakoribb.
20% És ezt elég sok mindenre alapozom, ha a tágabb értelemben vett biszexet is idevesszük, akkor jóval több.
De megmondom őszintén nincs kedvem kifejteni, a legtöbben úgy sem értenének velem egyet.
A szakirodalom olyan 10% köré szokta tenni az LMBT+ személyek arányát a teljes populációban. Ez az arány általában nő, minél iskolázottabb, nagyvárosibb közeget nézünk.
Személyes tapasztalataim alapján 20-25%-ra tenném, ha mindent beleszámolnék (kíváncsi heterotól kezdve, enyhén biszextől a csak meleg kategóriáig).
23/F/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!