Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek milyen arányban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen arányban fordul elő, hogy egy fiú biszex/meleg?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy például egy osztályban, vagy egy társaságban. Akár egy nagyon átlag 10/? is jó, csak érdekelne a véleményetek :D

18/F

2018. júl. 13. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
10-bol 1 minimum
2018. júl. 13. 23:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kitalálom, van egy srác az osztályodban aki tetszik neked és most abban reménykedsz hogy vonzódik a srácokhoz. Ha nem, fizetek neked egy sört.

Amúgy erre nem igazán lehet pontos választ adni. Nincsenek komolyabb felmérések, tapasztalatból elindulni kevés, találgatni meg felesleges... De ha mindenképp választ akarsz, akkor szerintem úgy 100 emberből 5-7 ember meleg/biszex lesz.

Szal valszeg osztályonként egy meleg ember jó eséllyel lesz.

2018. júl. 13. 23:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Akkor kérem a söröm :D

Igazából azért tettem fel a kérdést, mert most nagyon a biszex témán kattogok, szerintem az vagyok, de még nincs tapasztalatom mindkét oldalról.

Jelenleg amúgy barátnőm van.

2018. júl. 13. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 7-8 %-rá tippelem az arányt. (Nincsenek teljesen megbízható statisztikák erre nézve.)
2018. júl. 13. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Mivel nem fogadják el a meleg embereket, így nem nagyon vállalja fel a többség, így nehéz behatárolni, de szerintem az 5-7%-nál kevesebb, ilyen 100-ból 1-2 szerintem. Vagy csak én élek és éltem más közegekben.

Szerintem lányoknál gyakoribb.

2018. júl. 14. 00:47
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem 500ból 1 meleg, de 10ből 1 olyan, aki hajlamos lenne egy-két dolog kipróbálására. Lehet kíváncsiságból vagy biszexualitásból adódóan.
2018. júl. 14. 01:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 5-10 százalék lehet a melegek/biszexek aránya. Persze ez csak tipp, a valóságban nem tudok arról, hogy készült-e már ilyen statisztika. Valószínű, hogy nem, mert sokan nem is merik felvállalni, ezért az ilyen statisztika jó eséllyel nem tükrözné a valóságot.
2018. júl. 14. 08:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

20% És ezt elég sok mindenre alapozom, ha a tágabb értelemben vett biszexet is idevesszük, akkor jóval több.

De megmondom őszintén nincs kedvem kifejteni, a legtöbben úgy sem értenének velem egyet.

2018. júl. 15. 16:51
 9/13 Buran ***** válasza:
100%

A szakirodalom olyan 10% köré szokta tenni az LMBT+ személyek arányát a teljes populációban. Ez az arány általában nő, minél iskolázottabb, nagyvárosibb közeget nézünk.

Személyes tapasztalataim alapján 20-25%-ra tenném, ha mindent beleszámolnék (kíváncsi heterotól kezdve, enyhén biszextől a csak meleg kategóriáig).

23/F/m

2018. júl. 16. 00:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :)
2018. júl. 16. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!