Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arról felmérés, hogy a melegfelvonuláson kb milyen arányban vesznek részt heterók?
Másodiknak: köszi szépen!
Elsőnek: nem értem, már hogy ne lenne?
Egy ilyen felmérés vagy pontatlan volna, hiszen az emberi őszinteségre alapoz, vagy elképesztően drága volna, mivel minimum 100 (10 embernél még ne beszéljünk felvonulásról) emberrel kéne pszichológusoknak beszélnie, akik megállapítanák a kb szexuális beállítottságát.
Mindenesetre vannak olyan országok, ahol jellemző, hogy támogató heteroszexuális beállítottságú emberek is számottevő mennyiségben megjelennek, de itthon szerintem ez nem jellemző. A felvonulók is, meg az ellenük tüntetők is többnyire olyan társaságból keverednek ki, amit egy normális ember nem szívesen vállal fel "támogatás" címszó alatt.
Aki azt mondja, hogy színészek, igaza van, mert én melegként nagyon nem tartom ezt a rendezvényt barátságosnak/szimpatikusnak.
Olyan 60-75%ban heterok, mert ez elvileg, nem a melegségről, hanem az elfogadásról szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!