Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emo fiúk nagyobb arányban melegek, vagy biszexek a többi tini sráchoz képest szerintetek?
Mindig mikor meglátok egy feminin emo fiúkát, elképzelem hogyan csinálnék belőle egy engedelmes kislányt. Szinte mindegyik emo fiúról el tudom képzelni, hogy élvezettel nyögdécselne egy olyan igazi férfi alatt, mint én. Vagy a lányosabb külső nem jelenti, hogy a fiúk is nagyobb valószínűséggel bejönnek nekik?
F26, bi
"egy olyan igazi férfi alatt, mint én."
óóóó, te macsó állat. :D
Nem hiszem
Bill Kaulitz sem az a TH-ból.
AFC Tomi sem az. Például. Pedig nekik is volt emo-s korszakuk. De igazad van, hogy nagyon femininek. Én se tudok lány szemmel pasiként tekinteni rájuk. (tisztelet a kivételnek)
Kicsit nagyobb arányban, szerintem.
De igazából ez nem jelentős. Az emósok többsége heteró, így ha meglátsz egy czuki emóst az utcán, valószínűleg nincs esélyed nála.
Szia. Én relatíve jól ismerem a szubkultúrájukat, és azt kell mondjam, nem, ugyanolyan az arány, mint bármelyik másik társaságnál. Legfeljebb annyit tudok mondani, hogy toleránsabbak a többségnél, de nincs köztük több meleg.
Mellesleg, mit értesz azalatt, hogy "igazi férfi" ? :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!