Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetne-e ebből valami?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne-e ebből valami?

Figyelt kérdés

Van egy lány volt osztálytársnőm akivel barátok maradtunk, együtt járunk bulizni és az egyik bulin be vallotta h bi és én is mondtam neki h valszeg az vagyok, de valamiért közölte h nem vagyok az esette... Nem értettem miért..?

Azt vettem észre h bulikba hozzám dörzsöli seggét aztán finom megjegyzeseket tesz mint amikor ki logót bugyim csipkeje es mondtam h akinek nem tetszik ne nézze ,erre kérdeztem mit bambul erre mondja h azt mondtad akinek nem tetszik ne nézze... Eléggé zavarba hozott

Nálam szokott bulik után aludni és leg utóbb masik barátnőm is nálam aludt és hozzám tolta fenekét és mondta h nelegitsem nyugodtan 😀...sajnos ezt barátnőm is halotta és el röhögtük magunkat

Azon gondolkoztam h meg csókolnám de nem merem mert nem tudom mit érez... Vagy mit gondolna!?

2018. júl. 11. 19:54
 1/6 A kérdező kommentje:
18/L/Bi
2018. júl. 11. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy iszogatós este alatt puhatolózd ki. De ezek alapján valamit ő is érezhet. De amúgy meg is csókolhatod, ha mellélőttél akkor is ki tudod magyarázni, mert valljuk be nem szokatlan dolog hogy 18 éves barátnők iszogatás közbe egymással csókolóznak, főleg ha biszexek is.
2018. júl. 11. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem felállt a farkam ezt olvasva ;)
2018. júl. 11. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 de mivan ha tolakodónak veszi ezt!?
2018. júl. 11. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor többet nem hozod fel, de valahogy ki kell derítened. Bátorság.
2018. júl. 11. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha piázgatás közben lesmárolod, és tiltakozik, akkor sincs semmi vész. Fogd a piára, hogy sokat ittál, és azért történt, ami történt.
2018. júl. 12. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!