Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz ha srác létemre análisan izgatom magam maszturbálás közben? Jobban élvezem mintha csak maszturbálnék vagy ha csak szexelnék. Parázok hogy nem élvezném utánna annyira a szexet. Szerintetek ebből lehet probléma?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 12:49
1/11 anonim válasza:
Teljesen normális, ha megfelelő partnered lesz, akkor szívesen izgat majd análisan is.
2/11 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek teljesen egyet. :) Nincsen ezzel semmi baj, ha komoly kapcsolatod lesz, a párod megteszi majd neked ezt szívesen, ha igényled.
3/11 anonim válasza:
Nekem a saját seggem totálisan tabu szexuálisan, pedig biszex vagyok. De ha más ezt szereti nem baj. Ez pont azt jelenti hogy így különböző emberek vagyunk, akik viszont ez miatt pont úgy illenek össze mint a puzzle két darabja (ahol az egyiknek van egy kinyúlós vége, amit belerak a másik darab vágott végébe).
5/11 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy van rendszeres szex partnerem akivel oda-vissza működik a dolog de vele nem lesz ennél komolyabb dolog.
Bízok benne de ha esetleg lesz komolyabb kapcsolatom félnék megosztani vele.
A jelenlegi partneremen kívül senki mással nem merném ezt csinálni
2017. máj. 16. 14:24
6/11 anonim válasza:
én is izgatom magam anàlisan maszti közbe nem gáz
7/11 anonim válasza:
És mivel izgatod magad? Csak mert én is szoktam egy dildoval.
8/11 A kérdező kommentje:
Vibrátorral
2017. máj. 16. 20:15
9/11 anonim válasza:
Én is imádok análisan masztizni. :)
10/11 anonim válasza:
Hetero vagyok de en is nagyon szeretem ha maszti közben análisan izgatom magam. nincs belőle probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!