Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális kényeztetéshez milyen típusú forgó gyöngyös vibrátort ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nézegetem őket neten, de igazából olyan ember szavára lennék kíváncsi aki már próbálta milyen, nem akarom hogy csalódás legyen, vagy esetleg rossz választás miatt elkönyveljem haszontalannak ezt a forgó gyöngyös dolgot. Köszönöm a válaszokat ;)
26 / F
2017. máj. 8. 22:30
1/7 anonim válasza:
Hölgynek, férfinak? Volt-e már előtte tapasztalat mind anális, mint segédeszköz téren?
2/7 A kérdező kommentje:
Volt, és fiúnak lesz ( magamnak ) de barátnő is kapható ilyesmire, szóval nem kizárt hogy ő is kipróbálja.
2017. máj. 8. 22:42
3/7 anonim válasza:
S miért pont ezt a fajtát? (golyós-forgós?)
4/7 A kérdező kommentje:
Mivel ilyennel még nem volt dolgom, érdekel, de ha olyan hogy pl szinte alig érezhető a stimuláció akkor kidobott pénznek tartom, ezért érdekel ilyen játékszerben tapasztalt emberek véleménye.
2017. máj. 8. 22:46
5/7 anonim válasza:
Értem :).
Hát nézd, én nem láttam még, hogy az ilyen rendszerű készülékeket erre a célra használták volna, így felteszem, vannak kifejezetten "arra a célra" gyártott eszközök, gondolom, a pénzednek azokban jobb helye van :D.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez nekem is átfutott a fejemen, reménykedek benne hogy lesz egyértelmű válasz, valaki felbukkan és sikít hogy csak kidobott pénz, vagy a másik véglet hogy aranyat ér. Majd kiderül ;)
2017. máj. 8. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!