Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben először vonzalmat érzek egy férfi iránt, ebből automatikusan következik, hogy biszexuális vagyok?
Nem tudom, hogy éles helyzetben mi lenne, de láttam erről az emberről képet és uh... Megmozgatta a fantáziámat. Főleg ez a feminin alkat és a vörös haj.
Shaun White, amerikai snowboardos
Kérdés, más férfiak is megmozgatják-e a fantáziádat?
Ha igen a válaszod, akkor a hajlam biztos benned van. Csak idő kérdése, hogy élesben is kipróbálj dolgokat.
18 éves vagy, és máris kb azért megtetszett egy másik fiú? Igen, az vagy.
Nekem voltak ismerőseim, akik csak 40 éves koruk körül jöttek rá hogy biszexek, csak addig nem találkoztak olyan férfivel, aki tetszett volna nekik.
Hát, akkor meg mi a kérdés :D Egyértelműen az vagy, pláne ha már 18 évesen ez ilyen nyilvánvaló.
Az én párom is tudja jól hogy biszex, de ő még ugyan válogatósabb a férfiak terén, 23 éves éves, és még csak "talán"-t tudott mondani egy két férfi típusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!