Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális apák, buta kérdés, de sok van belőletek?
Érdekelne, hogy hány olyan csalásod férfi, apa van aki valójában biszexuális, erre van statisztika pl?
Esetleg ti ismertek ilyen apákat?
Én is bi vagyok és ha majd családot alapítok akkor ezt pl jó ha elmondom majd a páromnak?
Hogyan kezelitek?
Egyről tudok, az én vagyok. Biztos van több is, de, hogy erről valami statisztika lenne, nem tudom.
Ha a barátnőd,vagy később a feleséged nem tudja, hogy két kapura játszol, nem biztos, hogy meg kell tudnia. Ha erősen homofób, akkor jobb, ha nem tud róla. Ha nyitottabb, vagy teljesen nyitott, akkor is csak óvatosan adagold.
Mondd már el, hogy szerinted hogyan lehetne ilyen statisztikát csinálni... gondolatolvasó készülékkel? :)
Amúgy szerintem sokan meglepődnének, ha kiderülne valami konkrét szám, valami csoda folytán.
Enyhe bi vagyok. Azaz, általában szopatni szoktam fiúkat. Bár most volt egy srác, akinek én is szoptam :)
Lajos 53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!