Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális apák, buta kérdés, de sok van belőletek?
Érdekelne, hogy hány olyan csalásod férfi, apa van aki valójában biszexuális, erre van statisztika pl?
Esetleg ti ismertek ilyen apákat?
Én is bi vagyok és ha majd családot alapítok akkor ezt pl jó ha elmondom majd a páromnak?
Hogyan kezelitek?
Honnan is tudhatnám hogy nem e de mi van ha igen.
Szabadságot úgy kapsz hogy ha adsz.
Persze mindenkinek mások az igényei.
Jó hát ha neked okés lenne egy olyan kapcsolat amiben összevissza csaljátok egymást a pároddal akkor inkább hagyjuk is ezt a vitatkozást. Nekem akkor is az a véleményem hogy gerinctelen, gyáva és undorító dolog a megcsalás. De ha neked ez jó így, abba nem avatkozok bele. Csak elég elszomorító hogy ennyi pasi így gondolkodik. Meg az is hogy emiatt a biszexet elkönyvelik úgy hogy akkor biztos mind hűtlen is.
(Gondolom a feleséged nem tud róla hogy csalod, ha igen és a beleegyezésével van akkor amúgy nem vonatkozik rád amit mondtam)
mintha lett volna már ilyen kérdés.
mint akkor most is igen a válaszom,bi vagyok.
a párom tudja.
de sajnos nem mindenki ilyen nyitott,hallottam olyanról (szerencsére nem volt család) ahol szakitás lett a bevallásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!