Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez már biszexualitás lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már biszexualitás lenne?

Figyelt kérdés
Mindig férfiakkal jártam de csak kb 2 évet bírok velük, meg sohasem éltem egyikkel sem. A szex nem volt rossz velük de kiemelkedően jónak sem mondanám. Pár éve olyan érzésem van, hogy nőkkel kellene ismerkednem. Szeretnék csókolózni, simogatni meg minden mást is. Voltam szerelmes is nőbe de ő heteró volt. Illetve a nők hamarabb megtetszenek meg több nőt gondolok vonzónak mint férfit. Felregisztráltam társkeresőre és ott is azt éreztem, hogy annyira tetszik pár nő. De tinderen meg kevés nőt dob ki a környékünkön. A férfiak akikkel ismerkedem nem igazán érdekelnek inkább tehernek érzem ha írnak. És itt jönnek a dilemmáim szeretnék gyereket, és tudom hogy férjhez kellene mennem. Nőkkel nehéz ismerkedni meg félénk vagyok, meg nem tudnám felvállalni. Illetve ha biszex vagyok hogy érjem el, hogy inkább a férfiak vonzanak. 32/N
2018. júl. 6. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
96%

A lényeg hogy legyél őszinte és ne hülyíts senkit.

Ha férjhez akarsz menni, és természetes úton szeretnél gyereket, akkor csak szexkapcsolat való neked a nőkkel. Az elején tisztázni kell hogy nem gondolkodsz komoly kapcsolatban és akkor (talán) senki sem sérül.

2018. júl. 6. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

" Illetve ha biszex vagyok hogy érjem el, hogy inkább a férfiak vonzanak. "

Az hogy biszex vagy szerintem nem is kérdés. Viszont sajnálom, de az hogy kihez vonzódsz, az nem olyan dolog amin tudsz változtatni. Ha elnyomod magadban, attól még csak rosszabb lesz.

2018. júl. 6. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz dolgod van így, hogy szeretnél saját gyereket, de nem vonzódsz a férfiakhoz. Ezen nem tudsz változtatni. Elnyomhatod azt az érzésedet, hogy a férfiak terhet jelentenek a számodra, és talán még férjhez is mehetsz, de nem szükséges. Gyereket egyedülálló nő is szülhet. Tudom, kitolás a férfivel, hogy felcsináltatod magad, és utána fizetheti a gyerektartást, de sok nő megteszi. De van olyan is, aki előtte megbeszéli a pasival, hogy szeretne gyereket, de lemond a gyerektartásról. Nehéz egyedül felnevelni, minden segítség nélkül egy gyereket, de van olyan ismerősöm, aki nem akart a pasitól mást csak a babát, akit fel is nevelt úgy, hogy soha egy fillér gyerektartást nem követelt a gyereke apjától. Ez az út előtted is nyitva áll, csak elszántnak kell lenned hozzá.
2018. júl. 8. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!