Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok biszexuális férfi nem tud
szerelmes lenni férfiba?
Mert a férfi biszexualitás elsősorban a "stressz" csökkentése érdekében alakult ki.
2018. júl. 6. 10:22
Akkor van két ellenpélda. 49 éves vagyok és két éve egy 41 éves 3 gyermekes apa, egy hónapja pedig egy 37 éves, 4 gyerekes apa vallotta, hogy szerelmes lett belém.Jónak induló haverságok voltak, de azonnal én mondtam ,hagyjuk abba,mert a család az első és nem tudtam volna úgy élni,hogy miattam lelki vagy családi válság alakuljon ki. Pedig nekem is volt családom és szétválasztottam a kettőt.Pedig voltak érzéseim a haverom felé,de korlátoztam. Szóval, igenis tudnak szerelmesek lenni, max nem mutatják, vagy nem tudják kimutatni !
2018. júl. 6. 10:22
3/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy egyetlen biszex férfi se tud.. de nem az a jellemző, hogy egy férfival képzelik el az életüket
Mert mint férfit nem találja vonzónak, viszont magát az aktust igen. A legtöbb férfi ilyen. Én egyébként egyre inkább úgy érzem, hogy lennék kapcsiban férfivel, de csak és kizárólag idősebbel ami esetemben minimum 10 év korkülit jelent. 24/F biszex passzív
2018. júl. 6. 10:28
Attol vagy, hogy melyik iranyultsag nyom tobbet a latba. En biszex vagyok, de szerlmes csak ferfiba tudnek lenni, mert a nokhoz inkabb csak szexualisan vonzodok.
2018. júl. 6. 13:40
Ők csak szexet keresnek férfival.
Én is ilyen vagyok. El nem tudnám képzelni, hogy egy másik férfit szeressek, de a farkát szívesen szopom és rá is ülök.
2018. júl. 7. 02:14
Mondok én valamit !!Legtöbb biszexuális férfi nőbe nem tud szerelmes lenni!Söt legtöbb kutatás szerint a biszexuális férfiak többsége voltaképpen meleg és nem is vonzodik a nőkhőz.Csak így könnyeb hazudni a világnak kifelé .pedig legbelül a fiukat szertik csak.
2018. júl. 7. 13:41
Néhány ilyen irányú kutatásról, ami igazolja az állításodat tehetnél ide linket, mert így olyan az egész, hogy a hasadra ütöttél, és mondtál valamit.
2018. júl. 8. 08:38
A legtöbb biszex férfi csak szexuálisan vonzódik a másik férfihez. Annyira nem is magához a férfihez, hanem magához a farokhoz. Csak az érdekli őket, a romantikus vágyaikat meg a nők felé élik ki. Én is ilyen vagyok. A férfiből csak az érdekel, hogy a számban, fenekemben érezzem a szerszámát, és, hogy én sz*pathassam, és dughassam meg. Romantika, párkapcsolat csak nővek képzelhető el számomra, és csak azzal sikerült. Nem mondom, hogy ez nem változhat, de nincs olyan férfi a közelemben, akinek a kedvéért elhagynám a feleségem.
2018. júl. 8. 08:50
Néhány ilyen irányú kutatásról, ami igazolja az állításodat tehetnél ide linket, mert így olyan az egész, hogy a hasadra ütöttél, és mondtál valamit.
A biszexuális férfiak szexuális izgatottsága
Régóta vita folyik arról, hogy a biszexuális férfiak szexuálisan felkeltik-e mindkét nemet. 30 nem heteroszexuális, 33 biszexuális és 38 homoszexuális férfi nemi és nemi nemi erőszakot vizsgált férfi és női szexuális ingerekre. Általában a biszexuális férfiaknak nem volt erős genitális éberségük mind a férfi, mind a női nemi ingerekre. Inkább a legtöbb biszexuális férfiak homoszexuálisnak tűntek a genitális éberség tekintetében, bár egyesek heteroszexuálisak voltak. Ezzel szemben a szubjektív szexuális izgalom egy biszexuális mintához igazodik. A férfi biszexualitás elsősorban a szexuális izgalom értelmezésének vagy beszámolásának stílusát jelképezi, nem pedig a nemi nemi izgalom különálló mintáját.
[link]
2018. júl. 9. 07:16
Kapcsolódó kérdések: