Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Ezekkel a sorokkal zárod a leírásodat:
Tudom, hogy nem veszíthetem el, mert sokat jelent nekem. De ha ezt a puszizást tovább csinálja, én lassan meg fogok őrülni...Sokak szerint az lenne a legegyszerűbb ha beszélnék vele, de én erre képtelen vagyok. Nagyon félek...Volt már valaki hasonló helyzetben?
VÁLASZOM:
A legfőbb nehézséged az a nagy igazság, hogy a Külsőleg lehetséges dolgok, azaz, hogy elmond a barátnődnek az érzéseidet, az belsőleg nem lehetséges, azaz van benned egy gátlás, ami ezt nem engedi.
Más lány csilingelve, vidáman ugrándozva, széles mosollyal és ellenállhatatlan jókedvvel elé penderülne a barátnődnek, megfogná a kezét, mélyen és vágyakozón a szemébe nézne, és ezt mondaná: - édes XYZ, nagyon tetszel nekem, szeretnélek megcsókolni TÉGED, szabad? Azzal válaszra sem várva megcsókolná :)
De sajna ez Neked, nem megy :(
Önálló akarata és ereje van a vágyadnak, hogy megöleljed a barátnődet, ... de ugyanakkor önálló akarata és ereje van a gátlásodnak is, amely visszahúz téged attól, hogy elmondjad az érzéseidet.
Ez így nem maradhat :)
Ha a barátnőd bújós és puszilkodós, egy ilyen testközeli helyzetben nem tudnád azt mondani, hogy: - Szeretnélek megcsókolni!
A leszbikusok többsége, akikkel eddig beszélgettem, szinte kivétel nélkül mind így kezdték a kapcsolatukat: - " És akkor Ő megkérdezte, hogy megcsókolhatlak?"
A másik, hogy megkérdezed a barátnődet : - Mi a véleményed arról, amikor két lány csókolózik?
S a válasz függvényében már is okosabb leszel. Ha elutasító lenne, akkor is mondhatnád: - Én még is szeretném érezni a szádat a számon :)
Kérdezősködés: írásban? kis levélkében? e-mailban?
A tanácsom: Válaszz valamilyen aktivitást, amivel elmondhatod a vágyadat a barátnődnek.
Olyan cselekvést válassz a vonzalmad közlésére, amelyiket BELSŐLEG IS MEG TUDOD TENNI :)
S akkor tedd meg.
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!