Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni?
Figyelt kérdés
Már volt egy kapcsolatom több évig egy nálam fiatalabb biszex sráccal, nagyon jó volt,mindketten élveztuk.Sajnos elköltözés miatt vége szakadt. Jó lenne megint ha ilyen haverom lenne, de félek, a korom már nem az,amire vágynak az emberek.Pedig férfias vagyok. Érdemes-e még reménykedni, vagy hagyjam az egészet?2018. júl. 5. 15:10
1/5 anonim válasza:
Hat először is hány éves vagy?
És hát hány éves fiukakra gondolsz?
2/5 A kérdező kommentje:
49 éves pesti vagyok és 30 - 45 közötti korosztály érdekel, fiúkák egyáltalán nem.:)
2018. júl. 5. 15:27
3/5 anonim válasza:
Reménykedni,próbálkozni mindig érdemes.Nem a kor számít.38F
4/5 A kérdező kommentje:
Biztos könnyebb dolgom lenne,ha nem lennének határozatlan és megbízhatatlan biszex emberek többségben. Sajnos idén csak ezekbe futottam bele :(
2018. júl. 7. 08:26
5/5 anonim válasza:
A nagy számok törvénye alapján össze fog az jönni!
Attól hogy vannak megbízhatatlanok,nem mindenki az!38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!