Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ezt végleg elcsesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt végleg elcsesztem, vagy még lehet összejövünk? 18/f

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt bevallottam a legjobb barátomnak (ő is 18 éves fiú) hogy engem sokkal jobban érdekelnek a fiúk mint a lányok.

Ő is bevallotta, hogy inkább a fiúk érdeklik, és hogy több is lehetett volna köztünk (ő utalt rá korábban is, elég sokszor mondta hogy szeret meg gyakran ölelkeztün).

Aztán mivel én nem léptem most barátnője van neki. (Majdnem minden nap moziba mennek, össze vissza kirándulgatnak, a barátom azt szereti legjobban a csajban, hogy szeret extrém helyeken dugni)

Olyan jól elvannak, szerintem sosem fognak szakítani, én meg belepusztulok a tudattól, hogy akár együtt is lehetnénk, ha vettem volna a célzásait.

2018. júl. 1. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem keress mást, vele meg maradj legjobb barát.
2018. júl. 1. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is keress mást.

Valamint a barátod elég pofátlan,hogy az ágytémáikat kibeszéli.

2018. júl. 1. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szomorú. :(
2018. júl. 1. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Rossz időzítés. Kellemetlen az ilyesmi. Talán majd egyszer...

A barátodat megértem, amikor volt csajom akkor én sem nyitottam más fele. És fordítva ua.

2018. júl. 1. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Legyél továbbra is a legjobb barátja. Lehet szakítanak és akkor szabad a pálya, megvigasztalhatod, ha nem, akkor meg örülj a boldogságának.
2018. júl. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!