Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy kell lányként csajozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell lányként csajozni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező:

Nem csajozni kell, nem vagy te egy paraszt pasi. Barátkozni kell, lassan és óvatosan közeledni, nem letámadva.

Ez persze a párkapcsolatokra igaz.

Ha szexkapcsolatot akarsz, abban nem tudok segíteni mert szerintem hülyeség...

2018. jún. 30. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
17%

Dicsérd meg pl.: a lábát, mond, hogy szívesen megmasszíroznád neki, majd aztán alakul. Vagy:

pl.: ha sportol, akkor jegyezd meg, hogy szép a háta, stb., tehát ahol látszódik, hogy kidolgozott a teste.

2018. jún. 30. 13:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak szexkapcsolatot szeretnék, férfival szeretném leélni az életemet :)
2018. jún. 30. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Akkor minek neked lány? Húznád az agyát, hogy majd amikor megunod eldobd? Inkább szerezz egy rendes férfit, úgy még esély is van rá, hogy hamarabb megtaláld azt, akivel leélnéd az életed.
2018. jún. 30. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát olyan lánnyal miért ne jöhetne össze aki szintén csak szexet szeretne másik lánytól? Nyilván nem azzal kell összejönni aki érzelmileg is vonzódik a lányokhoz.
2018. jún. 30. 13:40
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Te pont olyan nő vagy akire én anno vágytam, mármint ha találtam volna egy biszex barátnôt akkor ez a gondja egyből megoldódott volna neki ugyanis én szívesen segítettem volna lányokkal ismerkedni és ha már úgy nézett volna ki a dolog én lelépek és hagytalak volna érvényesülni!

De sajnos nem így alakult az életem..

F

2018. jún. 30. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:
15%

Akkor legyél boldog vele.

Honnan veszed ,hogy bárki is olyan igénytelen,hogy az életedet férfival akarod leélni, de azért kiélnéd magad egy nőn is és ő ezt elfogadja? Akivel leakarod élni az életed attól elvàrható lenne hogy mindent adjon meg neked,ne másokat használj ki.

De jobban belegondolok, ilyen feltételekkel is "csajozhatsz", mégpedig itt: Rosszlányok.hu.

2018. jún. 30. 16:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akkor csinálnám, mikor van párom. Szingliként meg nem mindegy, kivel mit csinálok, ha ez a másiknak is jó? Már írta valaki, hogy egy másik olyan lánynak, aki csak szexelni akar, pont optimális helyzet lenne.
2018. jún. 30. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Következő párodnak, akivel leélnéd az életed, nem biztos hogy jó lesz, hogyha kiderül miket csináltál...
2018. jún. 30. 19:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Aztán miért nem? Olyannal nem kezdek, aki nem fogad el.
2018. jún. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!