Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell lányként csajozni?
Kérdező:
Nem csajozni kell, nem vagy te egy paraszt pasi. Barátkozni kell, lassan és óvatosan közeledni, nem letámadva.
Ez persze a párkapcsolatokra igaz.
Ha szexkapcsolatot akarsz, abban nem tudok segíteni mert szerintem hülyeség...
Dicsérd meg pl.: a lábát, mond, hogy szívesen megmasszíroznád neki, majd aztán alakul. Vagy:
pl.: ha sportol, akkor jegyezd meg, hogy szép a háta, stb., tehát ahol látszódik, hogy kidolgozott a teste.
Kérdező!
Te pont olyan nő vagy akire én anno vágytam, mármint ha találtam volna egy biszex barátnôt akkor ez a gondja egyből megoldódott volna neki ugyanis én szívesen segítettem volna lányokkal ismerkedni és ha már úgy nézett volna ki a dolog én lelépek és hagytalak volna érvényesülni!
De sajnos nem így alakult az életem..
F
Akkor legyél boldog vele.
Honnan veszed ,hogy bárki is olyan igénytelen,hogy az életedet férfival akarod leélni, de azért kiélnéd magad egy nőn is és ő ezt elfogadja? Akivel leakarod élni az életed attól elvàrható lenne hogy mindent adjon meg neked,ne másokat használj ki.
De jobban belegondolok, ilyen feltételekkel is "csajozhatsz", mégpedig itt: Rosszlányok.hu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!