Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfojtsam azt a vágyam hogy kiverjem valakinek?
Figyelt kérdés
Leginkább attól félek hogy ettől majd többet akarnék2018. jún. 28. 18:36
2/10 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy nem fojtod el ezt a vágyad és majd többet is akarsz. Mi is a probléma?
3/10 anonim válasza:
Ne fojtsd el! Az elfojtott vágyak a későbbiekben pszichés problémákat okozhatnak. Attól meg ne félj, hogy később esetleg többet is szeretnél. Én is, és még sokan ezen az oldalon így kezdtük. Erre mondom, hogy ez az élet habos oldala.
4/10 Grace8911 válasza:
Ne fojtsd el. Nem éri meg. Ha gondolod talizhatunk. Kölcsönös lenne 😏
6/10 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen vágyaim. Én max attól félek, hogy nem fog tetszeni. Lehet több is lehetne majd.
25f
7/10 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen vágyaim, 5éve elfolytom... de a gondolattol nem szabadulok, sokszor vágyom rá, és fantáziálok. Szoval tapasztalatbol, ha elnyomod, komoly önerö kell hozzá... 25f
8/10 anonim válasza:
Nem szabad elfojtani, később megbánnád.
Nekem egyik legjobb döntésem volt. Ha van olyan haverod aki benne lenne, akkor az a legjobb. Nekem is így jött össze.
9/10 anonim válasza:
Én a héten szántam rá magam, hogy ismerkedjek! Szóval ha izgat és Pesten laksz írj bátran. Ugyanis én meg arra vágyom, hogy valaki nekem verje ki. Illetve az is mozgat, hogy megfogjam én is neki pl közben, de főleg, hogy kiverje nekem. Szóval ha érdekel bátran írj. Hozzuk össze! :)
10/10 anonim válasza:
Engem is leginkább az izgat, hogy valaki kiverje nekem, mint az előzőt.
Ha gondolod írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!