Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy kimondottan biszex pasit akartatok, azt kerestetek?
Figyelt kérdés
#szex #biszexualitás #heteroszexualitás #műpénisz #nyalás #farok #szerepcsere #felcsatolható #biszexuális
2018. jún. 24. 14:11
1/11 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz, a felcsatolható még hetero dolok, nem bi.
2018. jún. 24. 14:40
2/11 Esr válasza:
De kérdező, te ugyanaz a személy vagy, aki a másik kérdéseket is feltette?
Ha igen, nem lehetne hogy ne kétnaponta hanem mondjuk kéthetente tedd fel átvariálva a kérdést? Eléggé unalmas nekem is sorry, pedig toleráns vagyok az ilyenek kapcsán. Kaptál elég választ gondolom privátban vagy kommentben, hogy legyen visszajelzés mennyire jön be a csajoknak. Engem még az sem zavar ha ismerkednél itt, de tényleg ha visszanézem az elmúlt időszakot legalább 3-4szer szembejött ez az utóbbi pár napban és ez már kezd sok lenni.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem csak én kérdezek ilyeneket, illetve, ha kaptam volna, nem kérdeznék hasonlókat.
2018. jún. 24. 14:53
4/11 anonim válasza:
#3 bezzeg a lezbi cucc mehet orrba szájba képmutatásból jeles vagy.
5/11 anonim válasza:
Nem, taszítana, ha biszex lenne a pasi, aki bejön.
6/11 anonim válasza:
Azt azoknak mond akik a leszbiket elfogadják de a melegeket már nem, mert én ugyanúgy elfogadom mindkettőt.És senki nem mondott olyat hogy nem fogadná el a férfi biszexualitást/homoszexualitást ennél a kérdés alá szóval nem igazán értem miért lenne itt bárki is képmutató.
8/11 anonim válasza:
Én mindig biszex pasit keresek, mert imponál ha egy pasi biszex😳 Az olyanok meg taszítanak akik lehordják a biszex pasikat,de a leszbikre csorgatják a nyálukat. Szóval nálam a biszex pasik a befutók.
22/L
9/11 A kérdező kommentje:
Bár igaz lenne.
2018. jún. 24. 21:27
10/11 anonim válasza:
A feleségem azt mondta,hogy már akkor érezte,hogy biszex vagyok amikor megismerkedtünk.Az elején tisztáztuk a szexuális vágyainkat,/mint kiderült Ő is biszex/ és csodásan éldegélünk már 14 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!