Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal, ami az AnoTalkhoz hasonlo, de kimondottan szex chatelni lehet rajta?
Figyelt kérdés
Tehat regisztracio nelkulo anonim oldal, szsx chat celjabol. Van ilyen?2018. márc. 22. 22:09
1/3 anonim válasza:
Az AnoTalk pont az :) Néha feljárok oda, mikor van egy kevés szabadidőm és közben verem :P
2/3 anonim válasza:
anontalkon még soha nem találtam senkit akivel egyáltalán pár mondatnál többet lehetett beszélni:D úgyhogy én is kíváncsi vagyok milyen oldalak vannak még
3/3 anonim válasza:
Strangers, olyan mint az anotalk. Vannak fura emberek de jót is ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!