Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok srácok camos oldalon, vagy skypeon masztizni más sráccal (okkal)? 25f
Figyelt kérdés
Én szoktam és érdekel még mennyien vagyunk így.. akik élvezik :D
Én nem voltam oda érte.. eleinte.. azt egyszer kiprobáltam és azóta 1-2 naponta csinálom.. imádom mikor rólam fantáziálnak és megírják mit csinálnának velem :D
2017. júl. 28. 18:20
2/9 anonim válasza:
Én rendszeresen, Pl. tegnap is. Van 3 partnerem erre, és mikor ki elérhető.
Van 20, 36 és egy 55 éves ! Mindegyik jó, mindegyik más !
Én 55.F
3/9 anonim válasza:
Mi szoktunk olyat is, hogy azt kell csinálnia a másiknak amit mondanak
4/9 anonim válasza:
Én lányokkal tenném ugyanezt.
Milyen oldalak ezek? Csajok is vannak?
6/9 A kérdező kommentje:
Szia. Majd egyszer van kedved camozni ? :) 25/f :D
2017. júl. 28. 22:20
8/9 anonim válasza:
Kegves RONY _ eltűntél. Nem tudtam válaszolni a kérdésedre, hogy Igen. Írdd meg a Skype-neved
9/9 anonim válasza:
Én is szoktam imádok skypon hokizni,sőt van hogy öcsémmel együtt verjük harmadik fél meg valaki skypon vagy onkine webcam okdalon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!